15.04.2013, Miroslav Fuks

Do šampionátu vstoupili čtyřmi body!

Do šampionátu vstoupili čtyřmi body!Mužstvo Fotbalové akademie FC Vysočina při SOŠ Karoliny Světlé v Jihlavě vstoupilo do prvního dne Mistrovství světa středních škol ve fotbale velmi dobře! Tým, jehož základ tvoří fotbalisté FC Vysočina ročníků 1996 – 1998, v pondělí 15. dubna nejprve remizoval s Belgií a poté odpoledne zdolal Itálii! Čtyři body představují velmi dobrý počinek do bojů v šestičlenné skupině.

 

O první dojmy z turnaje se s námi podělil trenér mužstva Michal Veselý: „V sobotu jsme nabrali směr francouzské Bordeaux, kam jsme po náročné cestě dorazili za zhruba 22 hodin. Přivítalo nás krásné teplé počasí, dobré ubytování a kvalitní organizace. Hraje se na 10 travnatých hřištích a o světové prvenství soupeří 24 chlapeckých a 16 dívčích mužstev. To i s realizačními týmy představuje asi 1.200 přímých účastníků turnaje."

Čeští reprezentanti mají dále ve své skupině celky zastupující domácí Francii, Guatemalu a Slovinsko. Právě slovinský výběr bude soupeřem našich hráčů v úterý ráno. Turnaj vyvrcholí v neděli 21. dubna na stadiónu FC Girondins Bordeaux.

Výsledky:

Česko – Belgie  1:1 (0:0) - gól: Duba
Česko – Itálie  4:0 (0:0) - góly: Kuja 2, Duba, Čermák

Hráči na turnaji: Čermák Jakub, Kolčava Ladislav, Ločárek Patrik, Mazel Michal, Novotný Jan, Vitásek Čestmír, Štěpánek David, Klíma Jiří, Duba Tomáš, Kovář David, Kuja Roman a Rokos Aleš (všichni FC Vysočina), Berky Martin a Káža Tomáš (oba FKM Trutnov), Železný Jan (HFK Třebíč), Sobotka Aleš (FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou), Heto Jakub a Hamřík Tomáš (oba FC Velké Meziříčí).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu