31.08.2013, Miroslav Fuks

Starší dorost veze důležitou výhru z Dynama!

Starší dorost veze důležitou výhru z Dynama!Zdá se, že starší dorost FC Vysočina překonal kritický vstup do extraligy. Před týdnem si na domácí půdě připsal první tři body, když přehrál Plzeň, a dnes po velmi dobrém výkonu veze cenné tři body z Českých Budějovic v poměru 1:4 (1:3). O dvě branky do sítě Dynama se postaral Štěpán Maruš a po jedné brance přidali Tomáš Duba a Vojtěch Hron.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
7.kolo, sobota 31.8.2013, 11:00
1:4
(1:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 15. Řezáč – 13. a 17. Maruš, 20. Duba, 47. Hron
ŽK: Janoch, Vaněk - Maruš
ČK: 60. Ujčík (VYS)
Rozhodčí: Ochotnický – Hock, Macko
Diváci: 0
Č. Budějovice: Pavelec – Havel, Rytíř, Řezáč, Hála, Horák, Švantner, Schertler, Held J., Janoch, Vaněk
FC Vysočina: Jícha – Jančík, Kriegsmann, Košík, Fiala – Hron (77. Homola), Spirkoski (67. Zábrodský), Ujčík, Veselský (87. Šerý) - Maruš, Duba (82. Rychetník).
 

Komentář

"Po špatném vstupu do ligové soutěže jsme se zaměřili na jednoduchou a účelnou hru a bojovnost. Nyní jsou pro nás na prvním místě body a obraz hry nás až tolik nezajímá. Jsme rádi, že jsme v  Českých Budějovicíh uhráli důležité body. Vyhráli jsme díky maximální efektivitě v zakončení. Proměnili jsme všechny příležitosti a zaslouženě jsme brali tři body. Tyto atributy nám na startu ligy chyběly. Těší mne, že se konečně střelecky probudil Štěpán Maruš. Kluky musíme za jejich přístup a výkon v utkání pochválit. Nyní již konečně nejsme pod zbytečným existenčním tlakem a na domácí půdě proti Slavii Praha se nám bude hrát lépe. Věřím, že se porveme o body i v dalších zápasech extraligy," řekl k utkání spokojený trenér David Oulehla.

  • textový on-line přenos utkání ZDE
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu