31.08.2013, Miroslav Fuks

U17: O výhře nad Slováckem rozhodli v první půli

U17: O výhře nad Slováckem rozhodli v první půliMladší dorost U17 nepoznal hořkost porážky ani v pátém utkání v řadě a radoval se z cenné výhry nad Slováckem 3:1 (3:0). Jihlavští mladíci o své výhře rozhodli už v první dvacetiminutovce, kdy se postupně trefili Šimončič, Liška a Sargsyan.

 
FC VysočinaFC Vysočina
5.kolo, pátek 30.8.2013, 12:00
3:1
(3:0)
SlováckoSlovácko
 
Branky: 10. Šimončič, 14. Liška, 16. Sargsyan – 63.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Čermák, Vedral, Vlček, Kolčava – Bajer, Horký (73. Ločárek), Vitásek (59. Novotný), Sargsyan – Liška (54. Vomela), Šimončič (51. Pech).
 

Komentář

"Vstup do utkání se nám vydařil. Snažili jsme se o nátlakovou hru a chtěli jsme získávat míče co nejblíže u branky Slovácka. Toto se nám dařilo. Byli jsme velmi aktivní nejen při bránění, ale i po zisku míče, kdy jsme se snažili o rychlý přechod. V prvních dvaceti minutách dominoval Bajer na naší pravé straně, který nejprve připravil šanci pro Šimončiče, následně pro Lišku a do třetice Sargsyanovi. Slovácko se do žádné šance nedostalo, a tak jsme první půli zaslouženě vyhráli. Druhý poločas bylo jasně lepší Slovácko. Nám došly síly. Kdyby byli hosté produktivnější, tak bychom se o výsledek mohli ještě strachovat. Díky urputné defenzívě jsme však výhru uhájili. Na hráčích byla vidět únava ze středečního utkání. Na to se však nijak vymlouvat nemůžeme, neboť Slovácko mělo naprosto stejný program. V příštím týdnu musíme potrénovat a kvalitně se připravit na utkání ve Znojmě," uvedl k utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu