12.09.2013, David Zeman

U-17: Cenná výhra nad Olomoucí

U-17: Cenná výhra nad OlomoucíDorost U-17 si připsal vydřené a cenné tři body za vítězství 1:0 (1:0) proti Sigmě Olomouc. I když domácí vstoupili do utkání pasivně, tak je do vedení poslal Jan Bajer, jehož gól byl nakonec i vítězný.

 
FC VysočinaFC Vysočina
7.kolo, středa 11.9.2013, 15:00
1:0
(1:0)
OlomoucOlomouc
 
Gól: 14. Bajer
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Čermák, Vedral, Štěpánek, Štěpánek – Bajer (65. Ločárek), Novotný, Vitásek, Sargsyan (73. Vomela) – Klíma (77. Horký), Šimončič (53. Liška).
 

Komentář

„Velmi těžké utkání jsme zvládli. Do doby, kdy jsme vstřelili branku jsme působili pasivním dojmem. Ve 14. minutě se však po chybě jednoho z obránců Olomouce dostal k míči Šimončič, jehož střela se od tyče odrazila k Bajerovi, který s dorážkou neměl problémy. Tímto momentem z většiny hráčů spadl přílišný respekt k soupeři. Díky štěstí a špatné komunikaci Olomouckých hráčů jsme přežili jedinou vyloženou šanci hostů. Ve druhé půli se hra spíše odehrávala uprostřed hřiště. Byli jsme to však my, kdo si vytvářel šance. Zakončení Klímy vykopávali hosté z brankové čáry. Liška vstřelil branku, kterou však rozhodčí pro domnělý faul na brankáře neuznal. Kolčava se špatně rozhodnul a místo hlavičky z prostoru brankového území chtěl ještě míč zpracovávat na prsa. V poslední minutě postupoval sám na brankáře Liška, kterého však hostující brankář vychytal. O naší aktivitě směrem dopředu, i když se jednalo převážně o rychlé protiútoky, svědčí poměr střel 16:4 (z toho 9:3 na branku). Hráče tak musím jednoznačně pochválit. Podali koncentrovaný, soustředěný a odpovědný výkon. U tří našich hráčů jsem viděl opravdu kvalitní individuální herní výkon. Šli zkrátka za výhrou. Byli odolnější v osobních soubojích. Odměnou nám všem je tak vítězství proti nesmírně kvalitnímu týmu. Této výhry si se vší vážností a pokorou musíme považovat!“ okomentoval utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu