02.01.2014, Miroslav Fuks

Hráči absolvovali funkční a diagnostické testy

Hráči absolvovali funkční a diagnostické testyFotbalisté FC Vysočina si mohli odškrtnout první úkol v rámci zimní přípravy. Na Fakultě tělesné výchovy a sportu v Praze dnes absolvovali tradiční funkční a diagnostické testy, které ukázaly jejich aktuální připravenost, přinesly porovnání s minulými výsledky a především na jejich základě budou trenéři stanovovat tepovou frekvenci pro běžecké tréninky. U testů nechyběl nový asistent trenéra FC Vysočina – Zdeněk Klucký.

 

„Testy zdárně a podle plánu absolvovali všichni fotbalisté včetně nové posily Vladimíra Kukoľa. Nijak se nelišily od zvyklostí v jiných klubech a potěšilo mne, že všichni hráči na nepopulárním běhátku zvládli i nejvyšší zatížení. Výsledky bychom měli mít k dispozici zítra a porovnáme je nejen s předchozími výsledky hráčů, ale i s údaji z jiných prvoligových klubů. Jde o důležitá čísla, na jejichž základě stanovujeme tepovou frekvenci jednotlivých hráčů pro zimní běžecké tréninkové jednotky. Při nich vše samozřejmě budou hlídat sporttestery,“ informoval Klucký, který je věrným a tradičním trenérským kolegou po boku trenéra Petra Rady a následuje ho i při angažmá v FC Vysočina.

„S Petrem Radou jsme už zažili řadu angažmá a nyní se těším na společné působení v FC Vysočina. Na Jihlavu mám samé pozitivní reference a vnímám ji jako sympatické město, ve kterém se v posledních letech hraje dobrý fotbal. Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat,“ zdůraznil nový asistent trenéra prvoligového jihlavského týmu.

Zdeněk Klucký se narodil se 5. listopadu 1960 a s fotbalem začínal v rodném Jablonci, kde bydlí dodnes. První ligu okusil v RH Cheb, v jehož dresu nastoupil do 121 utkání a vstřelil 4 branky. V Gambrinus lize působil jako asistent trenéra dvakrát v Teplicích, jednou v Jablonci a v Liberci.

Zdeněk Klucký jako asistent v FK Teplice.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu