03.01.2014, Miroslav Fuks

Fotbalisté FC Vysočina zahájili zimní přípravu

Fotbalisté FC Vysočina zahájili zimní přípravuVánoční pohoda je minulostí. Fotbalisté FC Vysočina se v pátek po takřka měsíční dovolené znovu sešli ve své kabině, aby plni odhodlání a energie zahájili náročnou a tolik potřebnou zimní přípravu. Trenér Petr Rada a jeho asistent Zdeněk Klucký mezi nimi přivítali první novou tvář – slovenského krajního záložníka Vladislava Kukoľa.

 

Nechyběli ani navrátilci z podzimních hostování – stoper Lukáš Kryštůfek, střední záložník Tomáš Kučera a útočníci Muris Mešanović a Matúš Marcin. Do tréninku však všichni fotbalisté nezasáhli. „Tlustý je po prosincové operaci břišního přitahovače, odpočinek byl naordinován Kryštůfkovi, nemoc dolehla na útočníka Teplého a bez kopání do míče zatím začne Tomáš Kučera, u kterého přetrvávají problémy s tříslem,“ informoval před prvním tréninkem přítomné novináře trenér Petr Rada. Doplňme, že absentoval i dlouhodobý marod Milan Kopic.

A jaká byla tréninková náplň první dne? V prosluněném dopoledni se premiéry v podobě rozcvičení a baga dočkala nová umělá tráva v ulici Na Stoupách a poté hráči pod dohledem sporttesterů vyrazili na dva dvacetiminutové výběhy proložené pětiminutovou chůzí. Odpolední část proběhla výhradně na parádně připravené umělé trávě a prvoligový kádr vstřebával kondiční dávky prostřednictvím herních cvičení. Mnohem náročnější tréninkový dril fotbalistům FC Vysočina přinese příští týden, kdy v domácích podmínkách proběhne soustředění s třífázovými tréninky.

  • bohatou fotogalerii z prvního tréninkového dne naleznete ZDE

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu