26.01.2014, David Zeman

Starší dorost těsně prohrál i druhé utkání na Slovensku

Starší dorost těsně prohrál i druhé utkání na SlovenskuNa závěr slovenského soustředění se dorost U-19 utkal se Sencem, po prvním poločase byl stav utkání nerozhodný, když se za Vysočinu prosadil Duba. Ve druhém poločase hned po přestávce vstřelil branku Čáp, ale Senec strhl vedení na svojí stranu a do konce zápasu již stav 3:2 (1:1) udržel.

 
SenecSenec
přát., neděle 26.1.2014, 11:00
3:2
(1:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 41. Duba, 48. Čáp.
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Sestava 1.pol.: Konrád - Hekerle, Vedral, Rychetník, Šerý D. - Haala, Vitásek, Spirkoski, Mazel - Čáp, Duba. Sestava 2.pol.: Konrád - Jančík, Košík, Rychetník, Fiala - Bajer, Zábrodský, Spirkoski, Vitásek - Čáp, Duba.
 

Komentář

"Na závěr soustředění na Slovensku jsme sehráli utkání v Senci. V prvním poločase byl soupeř jednoznačně lepší, dostal nás pod výrazný tlak a přehrával nás ve všech činnostech. Horko težko jsme se bránili a pro některé hráče bylo tempo příliš vysoké. Ve druhé půli jsme se výrazně zlepšili, hrálo se nahoru a dolů, utkání mělo ještě větší tempo a soupeři jsme se vyrovnali. Ve hře bylo již několik pozitivních věcí, na kterých se dá dále stavět. Mužstvo je hodně mladé a bude chvíli trvat, než si jednotliví hráči k sobě sednou a vše se sladí do potřebné podoby. Po třech týdnech kondiční přípravy uděláme redukci kádru a s některými hráči se rozloučíme. Se soustředěním jsme maximálně spokojeni, vnímáme ho velmi pozitivně, kluci doteď všechno odmakali a s jejich přístupem jsme spokojeni. Postupně se posouváme a vše budeme směřovat k prvnímu kolu." zhodnotil utkání trenér David Oulehla.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu