13.04.2014, David Zeman

U19: Tři body doma s Opavou

U19: Tři body doma s OpavouStarší dorost se doma utkal se zachraňující se Opavou. Proti urputně bránícímu se soupeři se jihlavští mladíci prosazovali v prvním poločase těžko a ten tak skončil bez branek. Ve druhé půli se prosadil Spirkoski a Daniel Šerý. Utkání tak skončilo 2:0 (0:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
32.kolo, sobota 12.4.2014, 12:00
2:0
(0:0)
OpavaOpava
 
Góly: Spirkoski, Šerý D.
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Jančík, Košík, Rychetník, Fiala - Hron, Zábrodský, Štěpánek, Bajer (61.Šerý D.) - Šerý M. (51. Spirkoski), Klíma (83. Čáp).
 

Komentář

"Věděli jsme, že nás čeká o hodně starší a agresivní soupeř, který hraje každé utkání o život. To se potvrdilo v prvním poločase, bojovalo se o každý kousek hřiště. Opava měla jednu příležitost, my jsme se prosazovali velmi těžko, hlavně v osobních soubojích byl věkový rozdíl hodně znát. Ve druhé půli hru hodně oživil Spirkoski, který přinesl větší kvalitu do útočné fáze. Paradoxně Opava mohla vstřelit první branku, kdy nás podržel brankář Kolář. Poté jsme po faulu na Klímu kopali penaltu, kterou proměnil dobře hrající Spirkoski. Potvrzení tři bodů dokonal Daniel Šerý po krásné individuální akci Hrona. Byl to pro nás hodně těžký zápas, kde si museli kluci poradit s výbornou organizací soupeřovy hry a hrát na hranici agresivity. Nakonec jsme to zvládli a jsme za tři body rádi. Musíme tým za výkon hodně pochválit, protože dneska to všechny hodně bolelo." řekl po utkání trenér David Oulehla.

 

 

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu