17.04.2014, Miroslav Fuks

Lumír Šimek: Jarní výsledky týmu mi dělají radost

Lumír Šimek: Jarní výsledky týmu mi dělají radostFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. Vytvořili jsme proto pravidelnou rubriku, která si bude klást za cíl bližší představení reklamních partnerů FC Vysočina. Aktuálně naše volba padla na jihlavskou společnost SEPOS, spol. s r.o., která náleží k tradičním a úspěšným prodejcům kvalitních dveří a disponuje vlastní sítí prodejen po republice. Zároveň se SEPOS řadí mezi přední výrobce zárubní v ČR. Dotazy jsme položili panu Lumírovi Šimkovi, provozně ekonomickému řediteli této společnosti.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Značka SEPOS spojila své jméno s FC Vysočina poprvé na jaře 2006, kdy tým vstupoval do druhé poloviny premiérového ročníku v Gambrinus lize. Na klub jsme však nezanevřeli ani poté v časech druholigových.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Základním cílem naší podpory vůči FC Vysočina je samozřejmě udržení prvoligového fotbalu v regionu Vysočina. Zároveň chceme přispět i k rozvoji mládežnické kopané.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Dříve jsem kopanou aktivně hrával na úrovni krajských soutěží. Dnes pro mne fotbal představuje moji zábavu a odreagování od běžného pracovního shonu.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Domácí zápasy FC Vysočina navštěvuji pravidelně, ovšem na venkovním zápase jsem zatím nikde nebyl.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Zápasy reprezentace samozřejmě také sleduji, ale zatím pouze prostřednictvím médií.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Ostatní výsledky kolektivů FC Vysočina sleduji přes klubový web.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v této sezóně?
Jako každému fanouškovi se mi určitě nelíbil podzim. V jarní části se mužstvo po rozpačitém začátku konečně probudilo a jeho výsledky mi dělají radost. Doufám, že teď už Radův tým dotáhne záchranu Gambrinus ligy do úspěšného konce.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Nejvíce se mi samozřejmě zamlouval jarní zápas proti Sigmě Olomouc, který byl bohatý na branky. Naopak rozmrzelý jsem odcházel po jarním zápase s Libercem, v němž porážka neodpovídala skutečnému dění na hřišti.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Mým oblíbeným hráčem je útočník Haris Harba. Dále mne těší výkony brankáře Jana Hanuše, který zraněného Jaromíra Blažka úspěšně zastupuje.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Z bývalých hráčů bych uvítal návrat útočníka Matěje Vydry, ale i ostatních fotbalistů, kteří současně působí v jiných ligových klubech a v Jihlavě fotbalově vyrostli.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu proti Bohemians Praha 1905?
Hrozně nerad tipuji, ale rád bych viděl vítězství 2:0!

www.sepos.cz

Dveře s rámovou konstrukcí z kolekce TIGA

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu