28.04.2014, David Zeman

U17: Vyválčili tři body v Opavě

Mladší dorost má za sebou těžké utkání v Opavě, kde v prvním poločase byl horším celkem. Ve druhé půli ale Vysočina zabrala a góly Časty a Bajera strhla vedení na svojí stranu, Opava ještě dokázala ke konci utkání zdramatizovat gólem z penalty. Poté už se ale nic nestalo a utkání tak skončilo výhrou našich dorostenců 2:1 (0:0).

 
OpavaOpava
24.kolo, neděle 27.4.2014, 12:00
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 72. p. k. – 53. Časta, 60. Bajer.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Čermák, Horký, Vedral, Kolčava – Bajer, Časta, Novotný, Sargsyan, Šimončič (66. Kafoněk) – Liška (74. Vomela).
 

Komentář

„Očekávali jsme těžký zápas, což se do puntíku potvrdilo. Domácí na nás v první půli vlétli a přehrávali nás. My jsme byli u všeho o krůček později. Navíc nám chyběla agresivita v osobních soubojích. Toto se ve druhé půli změnilo a šli jsme díky individuální akci Časty do vedení. Chvíli na to se chytrým lobem prosadil Bajer a vedli jsme již o dvě branky. Závěr utkání jsme si zbytečně zkomplikovali, když se po naší chybě a následném faulu kopal pokutový kop. Posledních osm minut jsme však již zvládli a odvážíme si tak vydřené tři body. Opava byla zatím nejlepší soupeř, který proti nám v jarní části nastoupil. O to více si vážíme této výhry!“ okomentoval utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu