01.08.2006, Redakce

Tulis: Jiný než postupový cíl ani mít nemůžeme!

Tulis: Jiný než postupový cíl ani mít nemůžeme! FC Vysočina vstupuje do nadcházející sezóny vůbec poprvé v historii fotbalu na Vysočině s cílem postoupit do nejvyšší soutěže! O jednoznačné postupové ambici hovořil na tradiční předsezónní tiskové konferenci ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis.

 
Musíme si uvědomit, že náš postup do I. ligy byl před více než rokem spíše souhrou náhody a že nám výrazně napomohly i bodové odpočty v rámci korupční aféry. Fanoušek FC Vysočina si tak pravou postupovou sezónu ani nemohl užít a historický krok pořádně vstřebat. Zato v letošní sezóně ani jiný než postupový cíl mít nemůžeme. Opravňuje nás k tomu zázemí, klubový rozpočet i kvalita kádru a brzy i podoba stadiónu. Ocitáme se tak ve zcela nové roli favorita soutěže, se kterou se naši hráči musí vyrovnat. Zvláště, když se na nás, jako na exligový tým, bude každý klub chtít vytáhnout.

V jaké fázi se nyní nachází rekonstrukce stadiónu?

Veškeré stavební práce běží podle stanoveného harmonogramu a my se můžeme těšit na závěr října, kdy bude I. etapa rekonstrukce stadiónu ukončena. Vedle nové kryté tribuny pro 2.430 diváků nabídne parkoviště pro 120 vozidel a dále dva šestipatrové rohové objekty, ve kterých vznikne sociální zázemí pro diváky, bufety, administrativní prostory, ubytovna pro mládež a garsonky pro hráče „A“ týmu.

V nové sezóně bude Vysočina hrát domácí duely netradičně v pátek. Proč?

Tento termín vyplynul z ankety na našich webových stránkách a z průzkumu, který jsme provedli v některých jihlavských průmyslových závodech. Věříme, že pohodový páteční podvečer bude pro fotbal na Vysočině ideálním časem. Sobota je nevhodná vzhledem ke kolizi s hokejem a v neděli večer už mají fanoušky spíše na školu či práci. Navíc víkendové duely kolidují s regionálními zápasy. Páteční termín je novinkou a my doufáme, že se osvědčí. Diváckému záměru však bezesporu nejvíce přispějí naše výhry a kvalitní hra. Zejména doma chceme našim fanouškům přinést góly v soupeřově síti a výrazná vítězství!

Co říci k letním kádrovým změnám?

Naší prioritou bylo udržet loňský kádr. Troufám si říci, že jsme v tomto směru byli úspěšní. Za odcházející hráče jsme přivedli minimálně odpovídající náhrady. Navíc ještě není zcela vyloučena otázka setrvání Marka Zúbka, který by pro nás bezesporu obrovskou posilou.

Kopic přestoupil do Sparty…

V historii našeho klubu šlo o rekordní transfer, který jednoduše v naší finanční situaci nemůžeme odmítnout.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu