25.08.2014, Miroslav Fuks

Využijte předprodeje vstupenek na duel proti Českým Budějovicím!

Využijte předprodeje vstupenek na duel proti Českým Budějovicím!Před námi je teprve 6. kolo SYNOT ligy, ovšem fotbalisty FC Vysočina po dosavadním bodovém půstu už nyní čeká obrovsky důležitý domácí zápas s puncem boje o záchranu. Jihlavský tým bude v pátek 29. srpna netradičně až od 20:15 hodin hostit ligového staronováčka – SK Dynamo České Budějovice. Věříme, že si tento zásadní duel nenecháte ujít, přijdete svůj tým v hojném počtu podpořit a zaplníte stadión! V článku vám přinášíme informace o předprodeji vstupenek.

 

Dovolujeme si upozornit, že noví držitelů voucherů na celosezónní permanentky, které zakoupili prostřednictvím Ticketportalu, je musí vyzvednout v klubovém Fanshopu či v sídle klubu. Pokud tak chtějí učinit až v den utkání, tak takto musí učinit výhradně s využitím služebního vstupu č. 6 http://www.fcvysocina.cz/foto/stadion/planek_vstupu_.jpg

Kde a jak zakoupit vstupenky na utkání proti Dynamu České Budějovice?

  • on-line nákup vstupenek do domácích sektorů stadiónu prostřednictvím internetové sítě Ticketportal probíhá od pátku 22. srpna 2014. Vstupenky lze vyzvednut a uhradit na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu (v Kraji Vysočina ZDE) nebo na základě vytištěného voucheru s příslušným čárovým kódem, který lze uplatnit na stadiónu v Jiráskově ulici a to pouze u vstupu č. 6.
  • fyzický předprodej vstupenek do všech sektorů stadiónu bude probíhat ve čtvrtek 28. srpna v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin. Zde je možné zakoupit i permanentky.
  • v den utkání budou vstupenky k dispozici na všech pokladnách stadiónu, který své brány otevře v 18:45 hodin
  • obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina naleznete ZDE

Vstupenky do sektoru hostí?

Pozor, vstupenky do hostujícího sektoru nelze zakoupit on-line prostřednictvím sítě Ticketportal! K dispozici jsou výhradně v rámci předprodeje v klubovém Fanshopu, který bude na stadiónu probíhat ve čtvrtek 28. srpna od 13:00 do 17:00 hodin. Vstupenky budou v dostatečném počtu k dispozici i v den utkání na podkladně hostujícího sektoru stadiónu (vstup č. 5), jehož brány se otevřou v 18:45 hodin.

Přijďte na stadión včas!

Apelujeme na všechny návštěvníky domácích zápasů FC Vysočina, aby na stadión dorazili alespoň v půlhodinovém předstihu! Vyhnou se tak nepříjemným frontám u pokladen a vstupů, budou mít dostatek času nasát atmosféru zápasu, podívat se na rozcvičení obou celků, zakoupit si občerstvení či klubové suvenýry, nalézt své místo na kryté tribuně, pozdravit se s přáteli nebo si zajít na záchod. V neposlední řadě se vám nestane, že na vás nezbude zápasový časopis, který je na pokladnách distribuován zdarma jen v počtu 2.000 kusů.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu