12.09.2014, Miroslav Fuks

Na Příbram za 70 Kč! A poté bonus na Slavii, Plzeň a Spartu!

Na Příbram za 70 Kč! A poté bonus na Slavii, Plzeň a Spartu!Vedení FC Vysočina přichází se zajímavou nabídkou pro pravidelné návštěvníky domácích zápasů FC Vysočina. V reakci na nepovedený vstup do ligy a s ohledem na důležitost nadcházejícího utkání proti Příbrami přichází s výraznou slevou vstupného na tento duel! Zároveň držitelům lístku na Příbram nabízí bonus pro atraktivní podzimní zápasy proti Slavii Praha, Viktorii Plzeň a Spartě Praha!

 

„Je to jednoduché – přejeme si, aby našemu týmu proti Příbrami fandil zaplněný stadión. Zároveň chceme vyjít vstříc peněženkám sportovních fanoušků, které v sobotu 20. září bude čekat nejprve hokejové derby Dukla vs. Třebíč a poté obrovsky důležitý zápas Vysočiny. Věrné diváky bychom chtěli odměnit nejen slevou na vstupném. Nabízíme proto jistotu vstupenky na atraktivní domácí duely proti Slavii, Plzni a Spartě. Pro ty půjde do prodeje jen zhruba 1.500 míst a lze očekávat, že kapacita stadiónu FC Vysočina bude pro tato utkání opět zcela nedostatečná. Výhodu připravujeme i pro naše permanentkáře,“ upozornil Miroslav Fuks, marketingový manažer klubu.

Jaké jsou podmínky akce „Za Příbram na Slavii, Plzeň a Spartu“?

  • vstupenky na utkání proti Příbrami (sobota 20.9. od 17:00) budou v prodeji za jednotnou cenu 70 Kč – ušetříte tak 50 Kč!
  • spolu s koupí vstupenek na duel proti Příbrami bude možné „v balíčku“ zakoupit stejné množství vstupenek a na totožná místa na utkání proti Slavii Praha (bude sehrán v sobotu 4.10. od 17:00). Základní cena tohoto balíčku činí 220 Kč, neboť zápas se Slavií je zařazen mezi vybrané zápasy se zvýšenými organizačními náklady (cena 150 Kč).
  • v on-line prodeji prostřednictvím sítě Ticketportal bude možné zakoupit výhradně samostatné vstupenky na Příbram
  • vstupenky na utkání proti Slavii Praha (v ceně 150 Kč) půjdou do samostatného předprodeje v klubovém Fanshopu až v týdnu před vlastním utkáním a to pouze za předpokladu, že jejich kapacita nebude vyčerpána v rámci „balíčkového“ prodeje se vstupenkami na Příbram.
  • držitel vstupenky s Příbramí, který ji uchová a předloží, získá příjemnou výhodu i v rámci prodeje vstupenek na atraktivní domácí zápasy proti Viktorii Plzeň a Spartě Praha. Tyto lístky budou prodávány též v „balíčku“ za jednotnou cenu 300 Kč, přičemž o den dříve, než se rozběhne fyzicky předprodej těchto vstupenek, získají držitelé vstupenek na Příbram možnost zakoupit si „balíček“ vstupenek na Plzeň a Spartu!
  • stejnou výhodu budou mít i ti, kteří v rámci tohoto předprodeje předloží zakoupenou permanentní vstupenku FC Vysočina (nikoli VIP či volnou celosezónní vstupenku!). Na jednu permici budou moci zakoupit na 2 balíčky vstupenek na Plzeň a Spartu.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu