11.09.2014, Miroslav Fuks

FAČR a KFS Vysočina podporují nábory mladých fotbalistů

FAČR a KFS Vysočina podporují nábory mladých fotbalistůV měsíci září 2014 proběhne po celé České republice další "Měsíc náborů" mladých fotbalistů a fotbalistek, jehož součástí je nově startující celoroční projekt „Můj první gól“. Na uskutečnění největšího sportovního náboru v českých dějinách se podílí Fotbalová asociace České republiky, Česká televize, kluby SYNOT ligy, FNL a krajské a okresní fotbalové svazy. Dnešní tisková konference představila podobu projektu v Kraji Vysočina.

 

Krajský fotbalový svaz Kraje Vysočina ji uspořádal ve VIP zázemí stadiónu FC Vysočina, přičemž před přítomnými zástupci médií a okresních fotbalových svazů promluvili a projekt blíže představili Miroslav Vrzáček, předseda KFS Vysočina, Roman Kučera, profesionální trenér mládeže KFS Vysočina a Lukáš Masopust, regionální patron projektu a člen reprezentace U21. Pozvání přijali též Ing. Jana Fialová, radní Kraje Vysočina, Ing. Milan Kastner, vedoucí oddělení mládeže a sportu Kraje Vysočina, a Mgr. Tomáš Koukal, vedoucí odboru školství, mládeže a tělovýchovy Statutárního města Jihlavy. V závěru vystoupil ředitel FC Vysočina Ing. Zdeněk Tulis, jenž veřejnost poprvé informoval o konání dvojice přípravných zápasů reprezentačních výběrů Česka a Belgie v kategorii U18, které budou sehrány v úterý 23.9. od 18:00 v Jihlavě a ve čtvrtek 25.9. od 15:30 v Polné.

Projekty „Měsíc náborů“ a „Můj první gól“

Projekt „Měsíc náborů" pod záštitou Fotbalové asociace České republiky se ve fotbalovém prostředí objevuje již poněkolikáté a i díky ní se zaregistruje do členství ve FAČR tisíce nových členů, mladých fotbalistů a fotbalistek. Během měsíce září 2014 máte opět skvělou příležitost přihlásit své dítě do jakéhokoli fotbalového klubu ve vašem okolí a zaregistrovat ho jako člena Fotbalové asociace České republiky. Stačí si vybrat pro vás nejvhodnější klub, přivést malého fotbalistu nebo malou fotbalistku na nábor nových dětí a dát jim tím možnost začít oficiálně hrát tento nejrozšířenější, nejpopulárnější a pohybově nejvšestrannější sport na světě. Kluby vám poté vyřídí členství FAČR, díky kterému získává každý člen i mnoho zajímavých možností a výhod.

I díky vám můžeme najít nové hvězdičky českého fotbalu a jednou se třeba těšit na další Nedvědy, Rosické, Kollery, Čechy, Baroše, Daridy, Vydry, Krejčí a další skvělé hráče, které můžeme na českých, ale i mezinárodních stadionech vidět. Budeme se společně se zástupci klubů na všech úrovních těšit na setkání s vámi!

Česká fotbalová asociace podpoří tuto akci částkou 2,9 milionů korun ze systému členství FAČR za rok 2013 a využije tak část členských příspěvků k podpoře získání nových členů. Tato částka bude využita na pořádání náborových akcí v rámci OFS, nákup fotbalového vybavení pro děti a 5000 kusů triček, které si děti odnesou domů jako dárek. Kluci i holky narození v roce 2007 navíc mají letos možnost získat dárek od firmy PUMA v podobě sportovní tašky, fotbalového míče, reprezentačního dresu a trenýrek a lahve na pití, to vše v případě, že se stanou členy Fotbalové asociace České republiky v rámci akce Můj první gól.

Jste rozhodnuti zaregistrovat do FAČR svého malého fotbalistu nebo fotbalistku? A potřebujete vědět, jak na to?

1. Vyberete si klub ve svém okolí, viz kontakty uvedené níže.
2. Vezměte svého malého fotbalistu nebo fotbalistku a zúčastněte se náboru, který se koná v září 2014. Informace o přesném datu konání náboru získáte v daném klubu.
3. Ve spolupráci s klubem poté vyřiďte registrační průkaz a členství ve FAČR.
4. Na stránkách clenstvi.fotbal.cz můžete kdykoli kontrolovat, zda je členství aktivní.
5. Pokud je vše úspěšně vyřízeno, pak už svého malého fotbalistu či fotbalistku podporujte v jeho dalším fotbalovém růstu a buďte dobrým a slušným fotbalovým fanouškem.

„Měsíc náborů“ v Kraji Vysočina

15.9. 2014 v 13:30 - KFS Vysočina ve spolupráci s FŠ Třebíč
Místo: Karlovo náměstí Třebíč

17.9. 2014 v 10:00 - KFS Vysočina ve spolupráci se Slovanem Havl. Brod
Místo: fotbalový stadion Na Losích ulice Ledečská Havl. Brod

18.9. 2014 v 10:00 - KFS Vysočina ve spolupráci s FC Vysočina Jihlava
Místo: fotbalový stadion FC Vysočina Jihlava, Jiráskova ulice

23.9. 2014 v 10:00 - KFS Vysočina ve spolupráci s FK Pelhřimov
Místo: Městský fotbalový stadion v Pelhřimově

26.9. 2014 v 10:00 - KFS Vysočina ve spolupráci s SFK Vrchovina N.M.n.M.
Místo: stadion SFK Vrchovina N.M.n.M.

  • Další informace naleznete na webu mujprvnigol.cz
  • Záznam dnešní tiskové konference naleznete ZDE
  • Fotografie z tiskovky si můžete prohlédnout TADY

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu