11.09.2014, Miroslav Fuks

Juniorka přehrála první Boleslav a drží neporazitelnost!

Juniorka přehrála první Boleslav a drží neporazitelnost!Juniorský tým FC Vysočina pokračuje v dosavadních výborných podzimních výkonech. Svého prvního přemožitele nenalezl ani v 9. kole, kdy v Jihlavě hostil Mladou Boleslav. Naopak, hosté, kterým před tímto dějstvím Juniorské ligy patřila první příčka tabulky, na Vysočině utrpěli premiérovou porážku v poměru 2:1 (1:1). Jihlavské branky zaznamenali Jakub Fulnek a Patrik Demeter.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, čtvrtek 11.9.2014, 13:30, Na Stoupách
2:1
(1:1)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 

Góly: 15. Fulnek, 56. Demeter – 13. Houžvička
ŽK: 80. Spirkovski, 89. Veselský – 66. Hodač
Rozhodčí: Severýn – Zeman, Hájek.
Diváci: 50
FC Vysočina: Vejmola – Hron, Pedro, Zábrodský, Mlakić (67. Kriegsmann) - Fulnek, Ujčík, Demeter, Klusák – Veselský, Duba (46. Spirkoski).
Ml. Boleslav: Hankič – Thalamy, Křapka, Hodač, Sivrič (88. Tvrzník), Kateřiňák, Houžvička, Kozma, Kocourek, Geissler, Lalkovič.
 

Komentář

Byli to hráči z města Škodovek, kteří se v utkání dostali do vedení. Ve třinácté minutě, když domácí hráli vinou zranění v deseti, přilétl do pokutového území centrovaný míč, který lehkou tečí nasměroval Houžvička za záda Vejmoly a poslal tak Mladou Boleslav do vedení 0:1. Netrvalo však dlouho a domácím se podařilo srovnat, když se parádní ranou prezentoval Fulnek a rozvlnil síť za brankářem Hankičem - 1:1. Tento gól hráče Vysočiny povzbudil a byli na hřišti aktivnější, ale do vyložených šancí se nedostávali. Od třicáté minuty navíc utkání začal ovlivňovat silný déšť, což také nepřispělo k atraktivitě fotbalu, a tak se žádná dramatická situace do přestávky neurodila.

Na začátku druhého poločasu se do dvou velkých šancí dostal domácí Spirkoski, ale ani jednou se mu nepodařilo poslat svůj tým do vedení. I přes neproměněné příležitosti dokázali hráči Jihlavy skórovat. Zapříčinil se o to Demeter, který se nejlépe zorientoval v závaru uvnitř pokutového území a pohotově poslal míč do sítě - 2:1. Hostující hráči si ve zbytku utkání vytvořili optickou převahu, ale to k vyrovnání nevedlo. Naopak mohl znovu skórovat aktivní Fulnek, ale tentokrát branku ve výhodné pozici přestřelil.

Hráči Mladé Boleslavi však i přes první porážku zůstávají na prvním místě tabulky. Mají však o zápas víc než pražská Sparta, která se v případě vítězství může před Středočechy dostat. Jihlavě patří díky výhře čtvrtá příčka Juniorské ligy.

Ohlasy trenérů

"Hosté se prezentovali rychlým kombinačním fotbalem, kterému jsme čelili obětavostí a odpovědným taktickým výkonem. Kluci nechali na hřišti všechno, za což zaslouží velkou pochvalu," řekl po utkání spokojený trenér Pavel Procházka, jenž tým vede společně s trenérem Romanem Kučerou.
 
Zápasy
1.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 0:1
30.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 3:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu