24.09.2014, Miroslav Fuks

Značka KVINT spojuje kvalitní brandy a fotbal

Značka KVINT spojuje kvalitní brandy a fotbalFanoušci FC Vysočina od počátku tohoto soutěžního ročníku SYNOT ligy nepochybně zaregistrovali nové logo mezi významnými reklamními partnery klubu. Náleží společnosti XO CZECH, která je výhradním dovozcem a distributorem kvalitních alkoholických nápojů moldavské značky KVINT v České Republice.

 

Firma sídlí v Jestřabí, obci nedaleko Velké Bíteše. Nabízí výjimečné brandy ve stáří 5 až 50 let, které na Vás dýchne exotikou, svoji kvalitou a krásným designem, který je každým rokem obměňován. Společnost také dováží velmi kvalitní vodky Volk a Kvintoff a nově též gin.

Značka KVINT je v Moldávii díky stejnému majiteli spojována s nejúspěšnějším moldavským fotbalovým klubem FC Sheriff Tiraspol. „Společnost XO CZECH by chtěla napomoci propojení fotbalových klubů FC Vysočina a FC Sheriff Tiraspol na úrovni hostováním hráčů, výměny zkušeností či přípravných zápasů. Zároveň bychom chtěli celkově zviditelnit a zatraktivnit fotbal na Vysočině. Věříme, že se toto přání a vize vyplní,“ uvedla Pavlína Procházková, manažerka společnosti.

Společnost XO CZECH chce oslovovat své stávající a také nové zákazníky kvalitním produktem – moldavskou brandy. Zároveň hodlá vytvořit funkční logistický řetězec, jenž by umožnil moldavskou produkci dodávat českým zákazníkům v jakémkoli množství na území celé České Republiky.

XO CZECH nabízí brandy výjimečné chuti, kvality, z vynikajících surovin, za příznivé ceny, vyrobené dle tradic a s nádherným designem a věří, že na Vysočině se k dobrému fotbalu bude pít kvalitní brandy!

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu