29.09.2014, Miroslav Fuks

Využijte předprodeje vstupenek na sobotní utkání proti Slavii Praha

Využijte předprodeje vstupenek na sobotní utkání proti Slavii PrahaV sobotu 4. října od 17:00 čeká na hráče a fanoušky FC Vysočina velice důležitý zápas proti Slavii Praha! Vstupenky na tento atraktivní duel 10. kola SYNOT ligy, který přímým přenosem nevysílá žádná televize, lze zakoupit v předprodeji. Jde o duel se zvýšenými bezpečnostními náklady, tudíž standarní vstupné činí 150 Kč. Jak již bylo dříve avizováno, tak toto jednorázové navýšení se nijak nepromítlo do ceny permanentních vstupenek. V článku naleznete veškeré informace o předprodeji a prodeji vstupenek na sobotní utkání.

 

Kde a jak zakoupit vstupenky na utkání proti Slavii Praha?

  • on-line nákup vstupenek do domácích sektorů stadiónu prostřednictvím internetové sítě Ticketportal probíhá od pátku 26. září 2014. Vstupenky lze vyzvednut a uhradit na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu (v Kraji Vysočina ZDE) nebo na základě vytištěného voucheru s příslušným čárovým kódem, který lze uplatnit na stadiónu v Jiráskově ulici a to pouze u vstupu č. 6.
  • fyzický předprodej vstupenek do všech sektorů stadiónu bude probíhat ve čtvrtek 2. října v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin. Zde je možné zakoupit i permanentky.
  • v den utkání budou vstupenky k dispozici na všech pokladnách stadiónu, který své brány otevře v 15:30 hodin
  • obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina naleznete ZDE

Vstupenky do sektoru hostí?

Vstupenky do hostujícího sektoru lze zakoupit on-line prostřednictvím sítě Ticketportal! K dispozici budou též v rámci předprodeje v klubovém Fanshopu, který bude na stadiónu probíhat ve čtvrtek 2. října od 13:00 do 17:00 hodin. Vstupenky budou v dostatečném počtu k dispozici i v den utkání na podkladně hostujícího sektoru stadiónu (vstup č. 5), jehož brány se otevřou v 15:30 hodin.

Přijďte na stadión včas!

Apelujeme na všechny návštěvníky domácích zápasů FC Vysočina, aby na stadión dorazili alespoň v půlhodinovém předstihu! Vyhnou se tak nepříjemným frontám u pokladen a vstupů, budou mít dostatek času nasát atmosféru zápasu, podívat se na rozcvičení obou celků, zakoupit si občerstvení či klubové suvenýry, nalézt své místo na kryté tribuně, pozdravit se s přáteli nebo si zajít na záchod. V neposlední řadě se vám nestane, že na vás nezbude zápasový časopis, který je na pokladnách distribuován ZDARMA jen v počtu 2.000 kusů.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu