30.09.2014, David Zeman

U17: V Ostravě vybojovali bod

U17: V Ostravě vybojovali bodMladší dorost U17 sehrál těžké utkání na půdě Baníku Ostrava. Hned v 11. minutě se domácí dostali do vedení a měli více ze hry. Vysočina přečkala několik šancí a ve druhé půli se jí podařilo vyrovnat hru a poté i skóre gólem Časty. Do konce utkání už se skóre neměnilo, konečný stav tak byl 1:1 (1:0).

 
OstravaOstrava
11.kolo, sobota 27.9.2014, 12:15
1:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 62. Časta.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Vrzal (67. Vašíček), Jilg, Vlk, Bartók – Malár – Svoboda P. (40. Fikar), Smejkal, Průša (58. Časta), Mužátko – Polcar (76. Pecina).
 

Komentář

„Na těžkém terénu, který byl na hranici způsobilosti jsme podali velmi bojovný výkon. Domácí byli více na míči a lépe kombinovali. My jsme se snažili získávat míče uprostřed hrací plochy a chodit do rychlých protiútoků. Po jedné naší chybě v pozičním postavení jsme inkasovali. V další šanci nás podržel brankář Konrád a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. Druhá půle již byla herně vyrovnanější, i když si domácí vytvořili více příležitostí. Nastřelili dvakrát tyč a dvě šance bravurně zlikvidoval Konrád. Nám se podařila akce Fikara a Časty, díky kterému jsme vyrovnali. Na rovinu říkám, že domácí byli herně lepší, my jsme však hráli velmi bojovně a díky tomu, že jsme se vydali ze všech sil, tak si odvážíme cenný bod, kterého si nesmírně vážíme!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu