10.10.2014, Miroslav Fuks

Kučera: V tomto týdnu jsme se věnovali obnově kondice

Kučera: V tomto týdnu jsme se věnovali obnově kondiceSYNOT liga po odehrání své první třetiny nabídla týdenní pauzu, kterou vyplnily reprezentační srazy a kvalifikační duely. Jak přestávku strávili fotbalisté FC Vysočina? Trénovali kompletní? Nejen na to jsme se zeptali trenéra Romana Kučery.

 

„V tomto týdnu tým absolvoval 8 tréninkových jednotek, přičemž od úterý do čtvrtku jsme trénovali dvoufázově. Po skončení tréninkových jednotek samozřejmě následovala nezbytná regenerace. Součástí byly též individuální tréninky. Převážně jsme se věnovali obnově kondice, ale nechyběly ani herní prvky a práce na týmové součinnosti. Nezapomínali jsme ani na psychiku hráčů, s nimiž jsme hodně komunikovali. Tým jsme se snažili celkově zklidnit a vyladit na společnou vlnu,“ informoval Kučera, který následně zdůraznil: „Náš nejbližší cíl je jasný – vše směřujeme k optimální herní a taktické přípravě týmu pro velmi důležité páteční utkání na Baníku Ostrava. Na Bazalech hodláme podat zodpovědný a koncentrovaný výkon a chceme tam uspět.“

Kteří fotbalisté skončený tréninkový minicyklus neabsolvovali? „Na sraz jednadvacítky odjel Hybš, dlouhodobě mimo je zraněný Marcin a pouze individuálně se připravovali Kosak, Masopust a Kryštůfek. S drobnými šrámy se ale v tomto týdnu potýkali i další hráči,“ zrekapituloval nový kouč prvního týmu FC Vysočina.

K prvnímu týmu jste zamířil společně s asistentem Michalem Kadlecem, čímž ale došlo k výraznému personálnímu oslabení realizačního týmu juniorky. Jakým opatřením na to zareagovalo sportovní vedení klubu? „U juniorky samozřejmě zůstává trenér Pavel Procházka, kterého budou do konce podzimní části střídavě doplňovat asistenti Michal Kadlec a Marek Zúbek. Zároveň samozřejmě společně hledáme dlouhodobé a systémové řešení složení realizačního týmu juniorky,“ uvedl Roman Kučera.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu