20.10.2014, David Zeman

U17: Vyškovu nadělili šest gólů

U17: Vyškovu nadělili šest gólůMladší dorost U17 vstoupil do utkání s Vyškovem aktivně, na skóre se to ale v první půli nijak výrazně nepodepsalo, protože Vysočina svoje šance nedokázala proměnit. To se ale změnilo ve druhém poločase, kdy jihlavští mladíci dokázali skórovat hned čtyřikrát. Konečný stav utkání tak byl 6:1 (2:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, neděle 19.10.2014, 11:00
6:1
(2:1)
VyškovVyškov
 
Góly: 14. Časta, 33. Průša, 44. Časta, 67. Vlk, 69. Jilg, 78. Fikar.
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák – Vrzal (50. Vašíček), Jilg, Vlk, Svoboda P. – Malár – Smejkal, Časta (50. Bartók), Karmazín (50. Svoboda R.), Průša – Polcar (50. Fikar).
 

Komentář

„Během pěti úvodních minut jsme měli vstřelit tři branky. Bohužel celý první poločas jsme se potýkali se špatnou koncovkou, ve které nám chyběl potřebný klid a kvalita. Naštěstí jsme hned v úvodu druhé půle dali třetí branku a tím jsme odpor hostí zlomili. Následně jsme přidali další branky a zaslouženě vyhráli. Nemůžeme však být zcela spokojeni. Určitě jsme měli vyhrát mnohem větším rozdílem. Na koncovce musíme zapracovat!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu