27.06.2006, Miroslav Fuks

Největší přestup v historii klubu - Milan Kopic přestupuje do pražské Sparty!

Na Vysočině vybuchla překvapivá přestupová bomba. Levonohý obránce Milan Kopic přestoupil do nejslavnějšího českého klubu pražské Sparty! Člen nově se rodící reprezentace do 21 let na Letné podepsal smlouvu do roku 2010. Už od soboty 24. června se připravuje s mužstvem Stanislava Grigy na soustředění ve Františkových Lázních. Podle jihlavského ředitele Zdeňka Tulise jde o nejlukrativnější přestup v historii klubu.

 
"Původní nabídka Sparty byla na hostování s následnou opcí a odkupem. Ale my jsme tvrdě prosazovali, že pokud má Kopic odejít, tak jedině na přestup," popisuje Tulis průběh jednání.

Za talentovaného fotbalistu, člena širšího kádru české reprezentace do 21 let, který v minulé sezoně odehrál v nejvyšší soutěži devět utkání a vstřelil jednu branku, vyinkasuje Jihlava blíže nespecifikované finanční odstupné. "Upřednostňujeme finanční kompenzaci," vysvětluje Tulis. "Tím, že jsme sestoupili, jsme přišli o pět milionů korun. Takže musíme ten rozpočet dorážet. A jednou z možností je prodej hráče."

"Přestup hráče však bude definitivně zpečetěn ve chvíli, kdy dle smlouvy přijdou finance na náš účet. Poté zajedu do Prahy, kde podepíšeme přestupní lístky," uzavřel ředitel Tulis.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu