22.04.2015, Redakce

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!

Víkend otců v Jihlavě nabídne zábavu pro celou rodinu!FC Vysočina se připojil k novému projektu SYNOT ligy s názvem Víkend otců. Páteční utkání proti Baníku Ostrava věnuje všem tatínkům a jejich dětem. Vezměte své blízké na ligový fotbal, využijte výrazně zvýhodněného vstupné do rodinného sektoru a udělejte si radost!

 

Moc bychom si přáli, aby si malí i velcí fanoušci z pátečního utkání odnesli nejen příjemnou vzpomínku na vydařené a emocemi nabité fotbalové utkání, ale též zážitky ze tří nafukovacích atrakcí a fotbalové dárečky. Těší nás, že si na stadión nacházejí cestu všechny věkové vrstvy příznivců a uvědomujeme si, že láska k fotbalu, vztah ke klubu a fanouškovství se dědí z generace na generaci. Víkend otců velmi vítáme, neboť ve vývoji a výchově fotbalistů i fanoušků hrají zásadní roli právě jejich tatínkové,“ okomentoval zapojení FC Vysočina do projektu tiskový mluvčí Miroslav Fuks. Své o tom ví i členové prvoligového kádru FC Vysočina, kteří své díky tatínkům odprezentovali na tomto vydařeném videu, který naleznete na Youtube kanálu Ježour TV.

Co bude pro diváky pátečního utkání připraveno? Na své si přijdou zejména děti, které budou mít o zábavu postaráno díky zřízení dětské zóny v aréně umělé trávy za starou tribunou. Zde budou od momentu otevření stadiónu od 15:30 hodin zcela zdarma a pod dohledem pořadatelů k dispozici tři nafukovací atrakce z nabídky webu www.skakacihradyvysocina.cz – velká skluzavka „Zvířecí safari“, velký skákací hrad „Dalmatin“ a jeho menší kolega „Fotbalista“. Děti se též mohou těšit na drobné dárečky v podobě samolepek, kartiček maskota Ježoura a nepochybně je velice zaujmou nafukovací balónky, které budou vydávány u vstupu do sektoru B5. Dětem a jejich tatínkům bude vyhrazená speciální poločasová soutěž, přičemž podmínky k účasti v ní se dozvíte na klubovém Facebooku.

Vstupenky na zápas proti Baníku Ostrava a program Víkendu otců na jihlavském stadiónu jsou samozřejmě stále v prodeji. Vše o variantách pořízení vstupenek naleznete TADY. Upozorňujeme na extra zvýhodněné vstupné do rodinného sektoru B5 na nové tribuně. Takto skvělá nabídka se bude jen těžko opakovat:

  • 1 dospělý + 2 děti do 15 let: dohromady jen 100 Kč!
  • 2 dospělí + 2 děti do 15 let: dohromady jen 150 Kč!

Vstupenka do rodinného sektoru navíc přinese jeden zajímavý bonus. Bude jí možnost využít speciálního Dětského menu, které budou nabízet tři stánky s občerstvením. Ve stánku s dřevěnou pergolou, který se nachází nad tréninkovým travnatým hřištěm, bude možné za pouhých 15 Kč zakoupit toast s nápojem. Hlavní bufet v rohovém objektu tribuny a dřevěný stánek pod sektorem B5 pak budou za 30 Kč lákat na hranolky s limonádou.

Přijďte na stadión v předstihu, abyste si program Víkendu otců maximálně užili!

Partnery Víkendu otců FC Vysočina jsou B2B Cafe Restaurant, Autoškola Musil a Linde Gas – Pavel Matýs.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu