27.04.2015, Miroslav Fuks

U16: Přestříleli Karvinou

U16: Přestříleli KarvinouMladší dorost U16 se po guatemalské expedici, které se zúčastnili někteří členové kádru, vrátili do ligového kolotoče. V utkání proti Karviné prokázali ofenzivní schopnosti, ale chybovali v obraně. Výsledkem byla přestřelka, obrat ve druhé půli a těsná výhra 4:3 (2:3), když skórovali Matulka, Řezáč, Urbánek a Lokvenc.

 
KarvináKarviná
21.kolo, neděle 26.4.2015, 15:00
3:4
(2:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: Matulka, Řezáč, Urbánek, Lokvenc
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik - Houdek, Trojánek, Křištál, Pejhřimovský (60. Bartl) - Řezáč (60. Kašík), Šteffl, Urbánek (40. Bence), Matulka (72. Škrdla) - Chlumský, Lorenc (40. Lokvenc).
 

Komentář

"Během tří minut jsme mohli jít do dvou brankového vedení. Hráči Matulka a Šteffl veliké šance neproměnili. Ve čtvrté minutě fauloval Křišťál domácího hráče ve velkém vápně a my prohrávali. O deset minut Matulka vyrovnal. Ve 20. minutě Řezáč po samostatné akci dostal naš tým do vedení. Domácí opět po faulu ve velkém vápně z penalty vyrovnali. Urbánek o šest minut déle po uniku Lorence dal naši třetí branku. Hned po přestávce Lokvenc po samostatné akci Matůlky vsítil do prázdné branky naši čtvrtou branku. Škoda šancí, které jsme si v zápase vytvořili. Musíme se více soustředit na naše obranné schopnosti, protože místama to moc nefungovalo. Jinak hráčům děkuji za nasazení v zápase," řekl po utkání trenér Petr Kuchta.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu