30.04.2015, David Zeman

U17: Těsná výhra s Karvinou

U17: Těsná výhra s KarvinouMladší dorost U17 sehrál na domácí půdě utkání se svým sousedem v tabulce, s Karvinou. Hosté se dostali již v 5.minutě do vedení, ale hned za dvě minuty srovnal Polcar. Před koncem první půle Karviná neproměnila pokutový kop, což hned v úvodu druhého poločasu potrestal Svoboda, Karviná poté tlačila a snažila se o vyrovnání, ale stav se již neměnil. Uktání tak skončilo 2:1 (1:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
23.kolo, středa 29.4.2015, 13:30
2:1
(1:1)
KarvináKarviná
 
Góly: 7. Polcar, 45. Svoboda R.
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák – Vašíček, Jilg, Vrzal (69. Vlk), Bartók – Malár – Svoboda R. (53. Fikar), Karmazín (53. Časta), Smejkal, Mužátko (40. Průša) – Polcar (57. Rážek, 75. Svoboda P.).
 

Komentář

"Hned v první minutě postupoval sám na brankáře hostí Smejkal, který se ovšem ještě rozhodnul pro přihrávku, kterou však Mužátko nedokázal proměnit. Chvíli na to tak přišel trest, kdy po dlouhé přihrávce až od brankáře a propadeném míči vsítila Karviná vedoucí branku. Naštěstí se nám, po pěkné akci z levé strany, podařilo vyrovnat, když Mužátko přihrával Polcarovi. Následně se hra odehrávala spíše uprostřed hřiště bez větších šancí na obou stranách. Ve 34. minutě fauloval Mužátko hostujícího hráče a právem byl nařízen pokutový kop, který však hosté neproměnili, když netrefili branku. V úvodu druhé půle jsme šli do vedení díky R. Svobodovi, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži v pokutovém území hostí. Až do konce utkání byla Karviná aktivnější, měla více ze hry, kopala více rohových kopů, ale již se nedokázala gólově prosadit. Dnes jsme nepodali dobrý výkon. Jen díky nekvalitnímu zakončení Karviné si připisujeme výhru. Takový výkon by však v neděli na Olomouc určitě nestačil!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu