15.08.2015, David Zeman

U19: První výhra v sezóně

U19: První výhra v sezóněStarší dorost po dvou utkáních bez bodu získal všechny body na domácí půdě proti Karviné. V první půli branka nepadla, ve druhém poločase se ale v 75. minutě trefil Čestmír Vitásek a Vysočina tak zvítězila 1:0 (0:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
4.kolo, sobota 15.8.2015, 13:00
1:0
(0:0)
KarvináKarviná
 
Gól: 75. Vitásek.
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek (86. Časta), Vedral, Beseda, Čermák – Novotný (69. Malár), Vitásek, Kolčava – Bajer (79. Průša), Sargsyan (57. Smejkal) – Šimončič (57. Pěnkava).
 

Komentář

„V úvodu byla na našich hráčích vidět nervozita z důležitosti utkání. Hra nebyla až tolik pohledná, což se však dá pochopit. I tak si myslím, že jsme měli více možností jít do vedení. Nejprve hlavička Sargsyana skončila jen těsně vedle pravé tyčky, taktéž si počínal Šimončič, který byl asi v největší šanci první půle. Zajímavě také vypadala šance Bajera, jehož střelu na přední tyč však hostující brankář vyrazil. Hosté měli příležitost jít do vedení ze standardní situace přes zeď, nebyli však přesní. Ve druhé půli se Karviná již jen bránila. Hráli jsme však stále do plných a nevytvářeli si šance. Toto se změnilo příchodem Smejkala, který měl snad tři možnosti a ve hře dopředu byl opravdu cítit. Nakonec se k nám trošku přiklonilo štěstí při střele Vitáska, která s přispěním teče skončila v síti. V závěru měl ještě stoprocentní šanci Průša, kterého přihrávkou pod sebe našel Smejkal. Závěr utkání jsme si celkem zkušeně pohlídali až na pár standardních situací, které jsme však uskákali. Za přístup k utkání a bojovnost musím dnes pochválit celý tým. Právě toto nám chybělo v minulém utkání v Opavě. Věřím, že pokud takto budeme bojovat a rvát se, tak budeme sbírat další body!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu