15.01.2016, Miroslav Fuks

V pondělí se připojí druhý hráč Slavie: Radek Voltr

V pondělí se připojí druhý hráč Slavie: Radek VoltrDnes bylo dotaženo hostování druhého kmenového hráče Slavie Praha v FC Vysočina. Stal se jím čtyřiadvacetiletý útočník Radek Voltr, jenž bude v Jihlavě působit minimálně do 30. června letošního roku. Voltr se k jihlavskému kádru připojí před pondělním tréninkem.

 

„Jednání o Voltrově hostování trvala o něco déle, než jsme předpokládali. Jsme rádi, že jsme je nakonec dotáhli do kýženého konce a můžeme s tímto důrazným, pracovitým a rychlým útočníkem počítat pro jarní duely. Předpokládáme, že výrazně pomůže naší ofenzívě,“ řekl k příchodu nové posily sportovní manažer Milan Bokša.

Radek Voltr (nar. 29.11.1991) je odchovancem Hradce Králové. Nastupoval v mládežnických reprezentacích U16 až U18. Na jaře 2009 se prosadil do druholigového kádru Votroků, ovšem během dvou sezón zasáhl jen do dvou druholigových duelů. Jaro 2011 strávil na hostování v třetiligové České Lípě a fotbalově o sobě dal výrazně vědět na podzim 2011 na hostování v druholigové Čáslavi, kde v 16 utkáních zaznamenal 8 branek. Pro jaro 2012 se vrátil do Hradce Králové, ovšem prosadil se jen do třech prvoligových zápasů. Jen o šest startů lepší byla jeho bilance v následujícím ročníku v nejvyšší soutěži. Velký restart kariéry zaznamenal během hostování ve Viktorii Žižkov. Během dvou druholigových sezón nastoupil do 49 duelů a radoval se z 21 gólů. Svými výkony zaujal Slavii Praha, která v červenci 2015 dotáhla jeho přestup do sešívaného dresu. Na podzim vstřelil svoji premiérovou branku v SYNOT lize do sítě Baníku a zasáhl do 15 utkání, z toho devětkrát figuroval v základní sestavě.

Novinky z kádru

Sportovní manažer Bokša doplnil další novinky: „Předpokládali jsme, že se dnes k týmu ve formě hostování připojí středopolař Tomáš Kučera. Bohužel, situace v plzeňském kádru způsobila, že Tomáš s Viktorií odjel na soustředění do Turecka. Jsme domluveni a počítáme s tím, že nás posílí před odletem na naše turecké soustředění. Aktuálně řešíme další fotbalovou budoucnost útočníka Harise Harby, který se zatím připravuje s juniorkou. Administrativně dotahujeme působení útočníka Vojtěcha Přeučila v Sokolově. Pracujeme na nalezení kvalitního hostování pro Spirkoskiho, Klusáka a též pro naše mladé brankáře. Kádr „áčka“ pro jarní boje v SYNOT lize by se měl přiblížit konečné podobě před odletem na soustředění v Turecku, tedy do 24. ledna.“

Proti Táborsku

Fotbalisté FC Vysočina v sobotu 16. ledna nastoupí ke druhému duelu Tipsport ligy proti druholigovému Táborsku, který na vyšehradské umělé trávě začne v 13:00 hodin. Do zítřejšího utkání zasáhne i záložník Batioja, naopak budou scházet lehce zranění Marek, Opluštil a Dvořák.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu