16.01.2016, Miroslav Fuks

Juniorka těsně porazila starší dorost

Juniorka těsně porazila starší dorostJuniorský tým dnes sehrál první duel zimní přípravy proti staršímu dorostu FC Vysočina, pro nějž šlo o druhé zimní přípravné měření. Junioři těsně zvítězili 3:2, když dvakrát skóroval Pěnkava a jednou Harba. Branky za tým U19 doplníme dodatečně.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
přát., sobota 16.1.2016, 13:00
3:2
(1:1)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: Pěnkava 2, Harba - 23. Sargsyan, 51. Svoboda
Diváci: 0
FC Vysočina B: Soukup (46. Kolář) - Hron, Beseda, Rychetník (46. Kriegsmann), Klusák - Maruš (46. Pěnkava), Vitásek, Spirkoski - Duba, Harba (46. Mlakić), Šerý (46. Fiala).
FC Vysočina dorost: Pokorný – Ločárek, Vedral, Dujmović, Čermák – Novotný, Kolčava – Fikar (77. Polcar), Smejkal, Sargsyan (77. Řezáč) – Svoboda.
 

Komentář

„V prvních třiceti minutách byla juniorka lepší, více držela míč a nás do hry moc nepouštěla. Myslím, že někteří naši hráči měli v této fázi hry až přílišný respekt ze starších a zkušenějších protihráčů. Do vedení šla juniorka díky Harbovi, který si naskočil na rohový kop a hlavou přesně zakončil. Zhruba od 20. minuty jsme se začali do zápasu pomalu dostávat také my. U vyrovnávací branky se nám podařil rychlý protiútok, který po přihrávce Smejkala perfektně vyřešil a zakončil Sargsyan. Do konce první půle nás musel v jednom případě podržet Pokorný, a tak se šlo do kabin s nerozhodným výsledkem. V úvodu druhé půle nás poslal do vedení Svoboda, který využil zaváhání hráčů juiniorky. Vyrovnat jsme si nechali opět po rohovém kopu. Hra v poli již byla vyrovnanější a hrálo se spíše mezi vápny. Chvíli před koncem se ovšem mohla juniorka radovat z vítězného gólu, který padnul po našem nedorozuměním v pokutovém území. Je to velká škoda, protože neprohra s juniorkou by bylo velké povzbuzení pro všechny naše hráče. I tak si ovšem myslím, že za předvedený výkon můžeme pochválit všechny naše hráče. Někteří podali opravdu kvalitní výkon. V první půli jsme si vyzkoušeli hru více z obranného bloku se snahou o rychlé protiútoky a ve druhé půli jsme se naopak snažili o vysunutější napadání. Navíc se nikdo nezranil. Myslím, že utkání bylo opravdu přínosné pro oba týmy!“ zhodnotil utkání trenér staršího dorostu Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu