26.01.2016, Miroslav Fuks

Dvořák: Nejdůležitější je, že můžeme trénovat na přírodní trávě

Dvořák: Nejdůležitější je, že můžeme trénovat na přírodní trávěŠestadvacetiletý útočník Pavel Dvořák má na svém kontě rovnou padesátku branek v I. či II. ligy. Od svého letního příchodu do FC Vysočina se však ocitl ve stínu Murise Mešanoviće a vstřelení gólu v podzimní části SYNOT ligy se nedočkal. Své kanonýrské vlohy prokázal pohárovým hattrickem do sítě Znojma a znovu o sobě dal výrazně vědět v pondělním přípravném duelu proti Aktobě.

 

Nastoupils po hodině hry místo Radka Voltra a na branky jsi dlouho nečekal. Můžeš nám je popsat?
Oba góly padly po skrumáži, kdy se ke mně balón odrazil a ja doklepával z bezprostřední blízkosti. Šlo o vyústění našeho tlaku a šancí, které jsme si vypracovali.

Jak jsi viděl úroveň utkání a kvalitu soupeře?
Utkání nepochybně mělo kvalitu, ovšem já jsem od soupeře čekal trochu víc. Těžko lze takový zápas srovnávat s mistrovským utkáním.

Užili jste si příznivější klima a návrat na přírodní trávník?
Teplotně jsme včera moc velký skok nezažili, protože foukal studený vítr a pocitově bylo pár stupňů nad nulou. Kvalitní přírodní trávu jsme všichni rádi uvítali. Kvůli ní tady jsme.

Jak jsi zvládl náročné cestování na místo soustředění?
Jak let, tak i cesta autobusem do Vídně a poté z letiště do hotelu proběhly bez problémů.

Našli jste v hotelu vše potřebné?
Ja jsem na hotelu celkem spokojeny, nic nám zde nechybí. Pro mne je opravdu nejdůležitější, že tady můžeme trénovat na přírodní trávě a naše klouby nemusí trpět na umělce.

Pavel Dvořák střílí branku do sítě Aktobe.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu