31.01.2016, Redakce

Starší dorost podlehl Nitře

Starší dorost podlehl NitřeStarší dorost podlehl Nitře, která se dostala do vedení těsně před poločasovou přestávkou. Chvíli po přestávce už jihlavští prohrávali o dvě branky, ale chvíli na to snížil Vedral, do konce utkání už ale branka nepadla a starší dorost tak prohrál 2:1 (1:0).

 
NitraNitra
přát., sobota 30.1.2016, 13:00
2:1
(1:0)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Góly: 65. Vedral.
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Pokorný (45. Vašina) - Ločárek (45. Vašíček), Vedral, Vrzal (67. Malár), Dujmović (45. Kafoněk) - Malár (45. Karmazín), Novotný (67. Dujmović) - Čermák (45. Fikar), Smejkal (56. Časta), Průša (45. Sargsyan) - Svoboda (45. Liška).
 

Komentář

„Zajížděli jsme k prvnímu týmu dorostenecké ligy na Slovensku. Věděli jsme, že dnes nás opravdu čeká těžká prověrka, což se beze zbytku potvrdilo. V první půli jsme hráli více z obranného bloku v rozestavení 4-2-3-1. Nitra tak byla více u míče a zlobila nás hlavně na naší levé straně. Dvě větší příležitosti skončili mimo naší bránu. My se soustředili na získání míče zhruba uprostřed hřiště a na rychlé protiútoky. Toto se nám asi ve dvou třech případech podařilo, jednou střílel Smejkal vedle, následně Novotný nad a šance Svobody skončila faulem brankáře mimo pokutové území… Branku jsme inkasovali po střele z přímého kopu zhruba z 25ti metrů, kterou Pokorný vyrazil před sebe a na následnou dorážku již nestihnul zareagovat. Do druhé půle jsme změnili rozestavení na 4-1-4-1 s cílem aktivního napadání co nejblíže soupeřově brance. Nitru jsme tak více dostávali pod tlak a začali jsme si vytvářet také šance. Novotného tečovaná střela skončila těsně vedle tyče. Po faulu na Smejkala jsme kopali pokutový kop, který však Sargsyan namířil přesně do tyče. Chvíli na to šla Nitra do dvoubrankového vedení po nechytatelné střele ze střední vzdálenosti, která šla přesně do pravého horního růžku naší branky. Snížit se nám podařilo po standardní situaci Sargsyana, který přesně našel hlavu Vedrala. V závěru jsme si vytvořili mírný tlak, ale bez vážnější šance na vyrovnání. Hráči za předvedený výkon zaslouží pochvalu. Určitě se dnes nemáme za co stydět. V příštím týdnu nás čeká třídenní minisoustředění v Senici, kde se utkáme se Senicí a při návratu domů se Slovanem Bratislava. V těchto zápasech již budeme chystat sestavu na první mistrovské utkání v Liberci. Zátěž již nebude tak rovnoměrně rozložená na všechny hráče jako doposud. Vzhledem k tomu, jak všichni poctivě pracují v tréninku a v jakém světle se představují v přípravných zápasech, tak to opravdu nebude jednoduché rozhodování!“ ohodnotil utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu