04.04.2016, Redakce

U17: S Olomoucí srovnali v závěru

U17: S Olomoucí srovnali v závěruMladší dorost U17 prohrával s Olomoucí po zmatku ve vlastním vápně už v 7. minutě zapasu. Olomouc byla i poté aktivnější a dál hrozila, prosadit se ovšem nedokázala, čehož dokázali jihlavští využít a těsně před koncem vyrovnal z penalty Šteffl. Utkání tak skončilo 1:1 (0:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
22.kolo, neděle 3.4.2016, 11:00
1:1
(0:1)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 80. Šteffl z penalty - 7. Janša.
Diváci: 0
FC Vysočina: Jágrik - Bence, Trojánek, Křišťál, Řezáč (66. Pavlík) - Pejřimovský - Matulka, Šteffl, Urbánek (47. Chlumský), Polcar - Lorenc
 

Komentář

"Po debaklu ve Frýdku-Místku jsme si chtěli napravit reputaci a odčinit tento zkrat. Na hráčích byla vidět mírná nervozita, protože chtěli moc v tomto zápase uspět. V 7. minutě jsme nedokázali odkopnout z vápna míč a místo toho jsme trefili hráče Olomouce a po následném tlaku ve vápně dokázal zastavit míč na brankové čáře obránce Křišťál, ale na dorážku už byl krátký. Naší největší chybou bylo, že jsme hráli v obraně místy až profesorsky a dostávali jsme se nepochopitelně podtlak. Naopak hosté v obraně nevymýšleli, hráli vždy dopředu nebo dávali dlouhé křižné míče na rozbíhající se krajní hráče. V závěru zápasu byl sražen ve vápně Polcar a následnou penaltu proměnil bez problému kapitán Šteffl. Z dnešního zápasu musím vyzdvihnout brankáře Adama Jágrika, který několika skvělými zákroky tým podržel, když se nedařilo. Olomouc byla lepším týmem, protože jsme zbytečně zalezli na naší půlku a vyčkávali jsme. V posledních dvaceti minutách jsme začali lehce soupeře přehrávat a snažili jsme se o vyrovnání. Remízu beru všemi deseti." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu