11.04.2016, Redakce

U17: V závěru přišli o tři body

U17: V závěru přišli o tři bodyMladší dorost měl utkání v Ostravě velice dobře rozehrané, když se v první půli dvakrát prosadil Lorenc. Hned po přestávce přidal třetí branku Trojánek a vypadalo to, že Vysočina si odveze všechny body. Ostrava ovšem nesložila zbraně a skóre dokázala srovnat, přičemž vyrovnácí gól vstřelila až v nastaveném čase. Utkání tak skončilo 3:3 (0:2).

 
OstravaOstrava
23.kolo, neděle 10.4.2016, 13:30
3:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 56. Herák, 75. Buchta, 81. Mooc - 21., 25. Lorenc, 42. Trojánek.
Diváci: 60
FC Vysočina: Jágrik - Pavlík, Trojánek, Křišťál, Bence - Matulka (41. Polcar), Šteffl, Urbánek, Řezáč - Lorenc (62. Bartl), Chlumský.
 

Komentář

"Utkání jsme odehráli ve Vítkovicích na umělé trávě. Od začátku utkání jsme hráli organizovaně v bloku a čekali jsme na rychlé protiútoky. Ve 21. minutě poslal Křišťál dlouhý míč po lajně, kde hlavou míč prodloužil Matulka za sebe na Chlumského, který obhodil míč přes obránce k nabíhajícímu Lorencovi a ten tvrdou střelou pod břevno nedal brankáři šanci. Neuběhly ani čtyři minuty a znovu se prosadil v samostatném úniku Lorenc. V závěru poločasu mohl zkompletovat hattrick Lorenc, ale byl na posledních chvíli sražen na zem a obránce Dolba viděl jen žlutou kartu.
Hned zkraje druhého poločasu vstřelil hlavou gól po standardce Trojánek.
Vypadalo to, že bychom si výsledek mohli pohlídat, ale realita byla jiná. V 56. minutě vstřelil gól Herák, který dokázal poslat míč na zadní tyč. O chvíli později zkoušel střílet z poza vápna Polcar, ale orazítkoval jen tyč a k následné dorážce se dostal Bartl, který přestřelil bránu. V 75. minutě zahrávali domácí rohový kop, který skončil u přední tyče a následnou dorážku dokázal proměnit Buchta. V první minutě nastavení jsme bohužel dostali vyrovnávací gól, když se dokázal ve vápně prosadit Mooc. Na umělé trávě se odehrál velmi kvalitní zápas z obou dvou stran. Mrzí mě, že jsme dokázali za stavu 3:0 dostat tři góly a to ještě vyrovnávací gól v nastavení. Na druhou stranu, kdyby mi někdo řekl před zápasem, že vstřelíme tři góly a odvezeme si remízu, tak bych to okamžitě bral, ale tahle ztráta tří bodů moc mrzí. Všechny hráče musím za organizovaný a bojovný výkon pochválit." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu