18.04.2016, Redakce

U17: S Brnem se rozešli bez branek

Mladší dorost U17 tahal po většinu utkání s Brnem za kratší konec a přežil několik slibných šancí soupeře. Stejně tak nedokázal proměnit své dvě gólové příležitosti a utkání tak skončilo remízou 0:0.

 
FC VysočinaFC Vysočina
24.kolo, sobota 16.4.2016, 14:00
0:0
(0:0)
BrnoBrno
 

Diváci: 40
FC Vysočina: Jágrik - Pavlík, Trojánek, Křišťál, Bence - Polcar, Šteffl, Urbánek, Řezáč (62. Bartl) - Lorenc (79. Duba), Chlumský (52. Matulka)
 

Komentář

"Hráli jsme proti velmi kvalitnímu soupeři, který posílil o reprezentanta Zikla působícího u staršího dorostu. V utkání jsme byli často pod tlakem a snažili jsme se zmařit jejich slibné šance. Náš přechod do útočné fáze byl špatný, protože jsme se nedokázali prosazovat ve středu hřiště a chyběla nám hlavně komunikace na hřišti. Když jsme dostali míč pod kontrolu, tak jsme zbytečně někdy kopali dlouhé míče, místo toho, abychom drželi delší dobu míč na noze. Pohyb bez míče ve středu hřiště byl špatný, protože jsme často nechali soupeře vyjet na naší půlku, díky špatnému dostupování. V zápase jsme si vytvořili dvě gólové šance, ale proti byl brankář Leznar. Pro nás je bod velmi cenný." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.

  • Fotografie z utkání naleznete ZDE
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu