10.09.2016, Miroslav Fuks

Hipp: Dostali jsme se do zlé situace, z níž se sami musíme dostat

Hipp: Dostali jsme se do zlé situace, z níž se sami musíme dostatPo třech úvodních dobře odehraných zápasech proti ligovým favoritům změřil jihlavský tým síly s celky, které primárně touží po záchraně. Výsledek? Vysočina byla v posledních třech zápasech možná vždy lepším celkem, ovšem nezískala v nich ani bod se skóre 0:6… K poslední prohře v Karviné se samozřejmě vyjádřil kouč Michal Hipp.

 

„Především cítím velké zklamání z výsledku. Na přípravu k zápasu jsme měli delší dobu a dobře jsme věděli, co od Karviné můžeme očekávat. Svojí hrou nás nijak nepřekvapila a rozhodně jsme nic nepodcenili. Samotný úvod duelu mnoho naznačil pro jeho další průběh. Domácí do utkání vstoupili s velkým odhodláním a elánem, nepoznali ztracený míč. Naopak my jsme začali se zbytečně velkým respektem. V úvodu měla Karviná o něco více ze hry, my jsme ale měli první šanci, když Vaculík nedokázal usměrnit centr Rosy. Poté přišel přímý kop a poměrně šťastná úvodní trefa domácích. My jsme pak zvedli hlavu a měli jsme náznaky šancí. Důležitým zlomem byla neproměněná tutovka Zoubeleho, který šel sám na brankáře a nezvládl koncovku. Naopak nastal o chvíli později roh Karviné a naše dvě hrubé chyby při kombinovaném bránění, které vyústily v druhou trefu domácích. Pro soupeře šlo o vítané uklidnění, stáhli se do obranného bloku a my jsme se snažili dostat zpět do zápasu. Bohužel, naši snahu zabrzdilo obnovené zranění Šuleka,“ řekl k prvnímu dějství jihlavský trenér.

Michal Hipp ve svém hodnocení pokračoval: „Hráčům jsme v poločase zdůraznili, kde nás tlačí bota, jak bychom na soupeře měli hrát a že bychom se Karviné měli vyrovnat nasazením a agresivitou. Od úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky jsme se snažili o kontaktní gól, přičemž nejblíže jsme byli při šanci Rabušice. Jenže paradoxně poté přišel další nešťastný gól v naší síti po teči při skluzu Rosy. Karviná se poté ještě více zatáhla do kompaktního defenzivního bloku a hrozila z nepříjemných brejků přes křídelní prostory. My jsme šli do rizika a rozhodně nám nebylo možné upřít snahu s výsledkem ještě něco udělat. Měli jsme šanci a střely, jenže jsme opět selhali v efektivitě. Navíc máme problémy i v defenzívě. Další porážkou jsme se dostali do zlé situace, z níž se sami musíme dostat. Touha uspět nesmí zůstat jen u řečí, ale musí být přenesena i do výkonu. Po dnešním zápase však mám velké výhrady k výkonu některých hráčů.

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Michala Hippa z tiskové konference přinášíme i slova záložníka Lukáše Zoubeleho a útočníka Michaela Rabušice.

 
Související
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu