19.09.2016, Vojtěch Fuks

Mladší dorostenci U16 získali tři body na hřišti Slovácka

Mladším dorostencům U16 pod vedením Libora Smejkala se povedlo získat již druhé vítězství na venkovním hřišti, když dokázali zdolat 1.FC Slovácko 0:3 (0:2). Mančaftu nejvíce vypomohla branka Filipa Vošmery, kterou dal již v 28. vteřině zápasu. Později navýšil skóre dalekonosnou střelou Karel Pojezný a v druhém poločase Jan Růžička.

 
SlováckoSlovácko
7.kolo, neděle 18.9.2016, 15:00
0:3
(0:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 1. Vošmera, 40. Pojezný, 76. Růžička
ŽK: 53. Růžička
Diváci: 0
FC Vysočina: Doležal – Ma. Malata, Šrámek, Nováček (31. Vácha), Novák – L. Trnka, Samek – Růžička (77. M. Trnka), Pojezný (70. Časta), Vošmera (72. Zrůst) – Mirek Malata
 

Komentář

"Do utkání jsme nemohli vstoupit lepším způsobem, protože Mirek Malata dokázal vysunout do kolmice rozeběhlého Vošmeru, který si s koncovkou bravurně poradil. Gól padl ve 28. vteřině. Poté jsme se uspokojili a na míči byli silnější domácí. Měli jsme štěstí, že jsme nedostali vyrovnávací gól, když v jedné akci se vytáhl skvěle brankář Doležal, který zneškodnil skoro jistý gól. V poslední minutě prvního poločasu zpracoval letící míč Pojezný a z 35 metrů se napřáhl a poslal míč přímo do šibenice. Tento gól byl přímo ligový, který se jen tak nevidí. Do kabin jsme šli spokojeni s průběžným výsledkem, ale s hrou jsem nebyl tolik spokojen, protože jsme neměli odražené míče, neudrželi jsme vpředu míč a špatně jsme přebírali hráče. V kabině jsme hráče nabádali, aby hráli organizovaně v bloku a správně nabírali hráče při dostupování. Ve druhém poločase jsme hráli, to co jsme si řekli v kabině a v závěru utkání upravil výsledek kosmeticky Růžička, který krásnou střelou před velkým vápnem nedal brankáři šanci. Hráči mi dali k pátečním narozeninám krásný dárek v podobě výhry a kvalitnímu druhému poločasu. Po anglickém těžkém fotbalovém týdnu se musíme zregenerovat a připravit se kvalitně na Hodonín." řekl k vítězství Libor Smejkal. 


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu