20.09.2016, Miroslav Fuks

Bílek: S výkonem ve druhé půli nemůžeme být spokojení

Bílek: S výkonem ve druhé půli nemůžeme být spokojeníV prvním dějství kvalitní a dominantní herní projev, ve druhé půli nepřesvědčivá hra na údržbu. I takto lze stručně popsat výkon FC Vysočina v pohárovém utkání v Pardubicích. Výsledkem jihlavského snažení byl každopádně přesvědčivý a zasloužený postup do osmifinále MOL Cupu. Jak duel okomentoval kouč Michal Bílek?

 

„Utkání jsme chtěli zvládnout a postoupit, což se nám podařilo. Odehráli jsme dobrou první půli, v níž měla naše hra kvalitu. O přestávce jsme si řekli, že je třeba hrát chytře a trošku pošetřit síly. Přitom být v pohybu a udržet míč na kopačkách. Jenže domácí ve druhé půli hráli velmi dobře, přitlačili nás, a přestože si nevytvořili žádnou velkou šanci, tak nám cestu za postupem zkomplikovali. Za hru ve druhém dějství proto musím Pardubice pochválit, naopak je třeba vyjádřit nespokojenost s naším výkonem,“ řekl k hodnocení utkání trenér Michal Bílek.

Vzápětí prezentoval starosti se složením středu pole: „Máme trošku komplikace ve středu zálohy, protože v Karviné se zranil Šulek a v utkání s Jabloncem utrpěl zranění Urblík. Oba budou absentovat zhruba měsíc. Dnes navíc nedohrál Hronek a čekáme na výsledek jeho vyšetření. Střed pole je pro náš tým velmi důležitý a zrovna teď nás tam trápí zranění trojice fotbalistů. Představuje to komplikaci do dalších zápasů, s níž se musíme nějak vypořádat.“

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Nabízíme slova útočníka Pavla Dvořáka a trenéra Michala Bílka z tiskové konference.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu