19.10.2016, Miroslav Fuks

FC Vysočina znovu hodlá poděkovat hasičům, policistům, záchranářům a vojákům!

FC Vysočina znovu hodlá poděkovat hasičům, policistům, záchranářům a vojákům!Dobré věci by se měly opakovat. Bez debaty to platí o projektu FC Vysočina s názvem „VYSOČINA DĚKUJE!“. Premiérově se uskutečnil na jaře 2015 a na podzim 2016 se dočká zaslouženého zopakování. Jihlavský fotbalový klub hodlá znovu otevřeně poděkovat všem hrdinům všedního dne, kteří za nás nasazují své životy - hasičům, policistům, záchranářům, městským policistům a vojákům. Jako projev velkých díků jim věnuje utkání 11. kola ePojisteni.cz ligy mezi FC Vysočina a FK Dukla Praha.

 

„Cítíme, že myšlenka vděku a podpory vůči složkám Integrovaného záchranného systému není v české společnosti dostatečně zakořeněna. Rádi bychom po více než roce znovu upozornili na to, co pro veřejnost denně konají policisté, hasiči, záchranáři či vojáci. Každý z nás už je minimálně jednou potřeboval a potřebovat bude. Projektem „VYSOČINA DĚKUJE“ chceme k této snaze a osvětě malou měrou přispět,“ zdůraznil Jiří Pech, předseda představenstva FC Vysočina.

Projektu bude věnováno utkání proti Dukle Praha, které je na programu v pátek 21. října od 18:00 hodin. „Pro tento duel, který je z našeho sportovního hlediska velice důležitý, uvolníme jihlavským městským policistům, vojákům z Náměště nad Oslavou a dále pak hasičům, záchranářům a policistům z Kraje Vysočina vstupenky v hodnotě více než 60.000 korun. Před utkáním hodláme věnovat finanční dar ve výši 15.000 Kč Vojenskému fondu solidarity, přičemž se tak stane za slavnostního přeletu vrtulníku z 22. základny vrtulníkového letectva Armády České republiky z Náměště nad Oslavou. Věříme, že se k poděkování připojí též sportovní fanoušci a zaplní náš stadión,“ uvedl ředitel klubu Zdeněk Tulis.

Předzvěstí chvályhodného projektu „VYSOČINA DĚKUJE“ se stalo zhotovení originální fotografie, která zve na utkání proti Dukle Praha a myšlenku poděkování těm, kteří za nás všechny denně nasazují své životy, prezentuje nejen v médiích. Vznikla ve spolupráci s jihlavskou agenturou SB Corporation a zúčastnila se jí pětice fotbalistů FC Vysočina – Michael Rabušic, Lukáš Vaculík, Petr Hronek, Antonín Rosa a Jan Hanuš.

  • fotoreportáž ze zrodu reklamních snímků naleznete TADY


 
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu