18.10.2016, Miroslav Fuks

Vohradský: Věřím v prolomení smůly a tříbodový zisk

Vohradský: Věřím v prolomení smůly a tříbodový ziskFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na společnost TOUAX, která náleží mezi stabilní partnery klubu. Dotazy jsme položili Marku Vohradskému, marketingovému manažerovi Divize Modulové stavby.

 

Jak dlouho už vaše firma podporuje FC Vysočina?
Společnost Touax podporuje FC Vysočina Jihlava již od roku 2010. Naše spolupráce začala v době, kdy jsme klubu dodali jeden z našich obytných modulů, který dodnes slouží jako zázemí klubu.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Fotbal je mezi Čechy jedním z nejpopulárnějších sportů – a ani my v Touax nejsme výjimkou. V naší firmě máme navíc pro podporu fotbalu velmi dobrý důvod: moduly Touax totiž slouží již mnoho let jako sportovní zázemí pro různé účely napříč celou republikou. A protože se fotbal v Česku hraje téměř všude, patří s našimi moduly zkrátka k sobě. Kromě toho dokážeme být prostřednictvím fotbalu blíže našim zákazníkům. Jižní Morava je pro nás důležitým regionem, a proto byl pro nás tento klub jasná volba. Díky domácím zápasům FC Vysočina se mohou naši zástupci setkávat se zákazníky při fotbalových zápasech a rozvíjet nejen obchodní vztahy.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
K fotbalu jsem tíhnul již odmalička – závodně jsem hrál za Baník Příbram (nyní FK Příbram), kde jsem působil až do dorostu. Později však přišly povinnosti spojené se studiem a pak také s prací, takže na sport již nebylo tolik času. Ale pokud mám volnou chvíli, rád si zajdu zahrát i dnes.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Touax sídlí v Praze, takže možností navštívit domácí zápasy FC Vysočina tolik nemám. Jak jsem ale uvedl, naši regionální obchodní zástupci této příležitosti velmi rádi využívají. Já osobně, pokud mi to časové možnosti dovolí, rád zajdu na zápasy FC Vysočina s pražskými kluby.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Nedaří se mi bohužel zachytit všechny informace o dalších týmech. Díky internetu mám alespoň zprostředkovaný přehled. Rád vidím, když se týmům FC Vysočina daří, třeba i v žákovských kategoriích. Mladí odchovanci jsou nejlepším základem pro dospělý tým.

Navštěvujete zápasy české reprezentace, českých klubů v evropských pohárech, popř. jste vyrazil i na atraktivní duely jiných evropských lig?
Jsem velkým fanouškem české reprezentace a českých klubů v pohárech. Pokud mi to čas a okolnosti dovolí, rád na atraktivní zápas vyrazím.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v tomto ročníku?
I když výsledky posledních zápasů nevypadají nijak růžově, věřím, že má FC Vysočina mužstvo sestavené z kvalitních hráčů a určitě patří na vyšší příčky prvoligové tabulky. Tým se musí pod vedením nového trenéra sehrát. Pak se určitě dočkáme příjemných překvapení a zajímavých duelů.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Určitě to je Lukáš Vaculík. Jako správný kapitán vždy žene mužstvo dopředu. Velmi dobré výkony podává také obránce Antonín Rosa.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Rozhodně Thea Gebre Selassie. Jeho mládežnické a poté profesionální účinkování v prvním týmu Jihlavy je nezapomenutelné. Proto doufám, že až skončí jeho zahraniční angažmá, vrátí se zpátky do dresu týmu FC Vysočina.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
Věřím, že mužstvo konečně prolomí smůlu a připíše si tolik potřebné tři body.

  • partnerem rubriky je restaurace TŘI KNÍŽATA, kterou naleznete na Masarykově náměstí v Jihlavě

Touax Divize modulové stavby

Modulová divize skupiny Touax se specializuje na projektování, průmyslovou výrobu a stavbu dočasných nebo trvalých objektů stavebnicovým systémem modulů, které zákazníkům pronajímá nebo prodává.

Touax patří mezi přední evropské společnosti trhu modulových staveb. Provozuje dva závody s roční výrobní kapacitou 145 000 m2 ploch, nájemní park 50 500 modulů a aktivně působí na trzích v Evropě, Americe a Africe.

Touax s.r.o. je dceřiná společnost Divize modulových staveb, provozuje závod v Supíkovicích v České republice s centrem výzkumu a vývoje pro celou modulovou divizi a výrobní kapacitou 100 000 m2 ploch, nájemním parkem s 1 500 moduly v České republice a na Slovensku, a zásobuje moduly trhy EU, Ruska, Ukrajiny, Běloruska, Kazachstánu, Střední a Jižní Ameriky a Afriky.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu