31.10.2016, Miroslav Fuks

Nabízíme řadu možností, jak získat vstupenky na Mladou Boleslav

Nabízíme řadu možností, jak získat vstupenky na Mladou BoleslavFotbalová Vysočina prochází těžkým obdobím, v němž velmi potřebuje podporu svých fanoušků. V posledním domácím zápase byla podpora diváků skvělá a stali se dvanáctým hráčem svého týmu. Prosíme, zopakujte to i tento pátek od 18 hodin, kdy nás čeká soupeř z nejtěžších – Mladá Boleslav! Bojujme společně za FC Vysočina v nejvyšší soutěži! Vstupenky jsou v dostatečném množství v prodeji.

 

Kde a jak zakoupit vstupenky na utkání proti FK Mladá Boleslav?

  • on-line nákup vstupenek do domácích sektorů stadiónu prostřednictvím internetové sítě Ticketportal probíhá od čtvrtku 27. října 2016. Vstupenky lze vyzvednut a uhradit na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu (v Kraji Vysočina ZDE) na základě variabilního symbolu a čárového kódu, který obdržíte po rezervaci. POZOR – stadión FC Vysočina NENÍ prodejním místem sítě Ticketportal a rezervované vstupenky zde nemůžete uhradit ani vyzvednout!
  • při uhrazení vstupenek on-line vytiskněte váš voucher s příslušným čárovým kódem (viz vzor níže), který můžete uplatnit na stadiónu FC Vysočina v Jiráskově ulici a to pouze u vstupu č. 6. Při zakoupení vstupenek čtěte pozorně pokyny a tiskněte ty správné vouchery!

  • vstupenky můžete zakoupit i bez předchozí on-line objednávky na jednotlivých prodejních místech Ticketportalu
  • přímo na stadiónu FC Vysočina bude předprodej vstupenek do všech sektorů probíhat ve čtvrtek 3. listopadu v klubovém Fanshopu pod novou tribunou od 13:00 do 17:00 hodin. Zde je možné zakoupit i permanentky.
  • v den utkání budou vstupenky k dispozici na všech pokladnách stadiónu, který své brány otevře v 16:30 hodin
  • obecný přehled informací k organizaci ligových zápasů FC Vysočina naleznete ZDE
    místa a vstupenky pro invalidy – informace ZDE

Přijďte na stadión včas!

Apelujeme na všechny návštěvníky domácích zápasů FC Vysočina, aby na stadión dorazili alespoň v půlhodinovém předstihu! Vyhnou se tak nepříjemným frontám u pokladen a vstupů, budou mít dostatek času nasát atmosféru zápasu, podívat se na rozcvičení obou celků, zakoupit si občerstvení či klubové suvenýry, nalézt své místo na kryté tribuně, pozdravit se s přáteli nebo si zajít na záchod. V neposlední řadě se vám nestane, že na vás nezbude zápasový časopis, který je na pokladnách distribuován ZDARMA jen v počtu 1.800 kusů.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu