05.12.2016, Miroslav Fuks

Hlasujte pro Hráče měsíce listopadu 2016

Hlasujte pro Hráče měsíce listopadu 2016Na webu FC Vysočina se opět můžete zapojit do tradiční ankety „Hráč měsíce“! Nyní zvolte toho nejlepšího fotbalistu z jihlavského kádru za měsíc listopad, přičemž s tímto hráčem následně přineseme aktuální rozhovor. Hlasovat můžete prostřednictvím infoboxu v pravém sloupci titulní strany klubového webu.

 

Měsíc listopad nabídl tři duely FC Vysočina v ePojisteni.cz lize, v nichž Bílkův tým nejprve porazil Mladou Boleslav, poté ve smolném utkání podlehl Zlínu 1:3 a na závěr remizoval na horké příbramské půdě. Navíc tentokrát zohledněte i výkon jihlavských fotbalistů z kraje prosince, kdy v posledním duelu tohoto kalendářního roku vybojovali důležitou výhru nad Libercem.

Hlasovat můžete prostřednictvím infoboxu v pravém sloupci titulní strany klubového webu, přičemž na pozice na 1. – 5. místě můžete vybírat z fotbalistů na soupisce FC Vysočina, kteří v daném období v součtu minut odehráli alespoň jedno celé utkání. Děkujeme.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu