09.01.2017, Vojtěch Fuks

U19: První příprava proti Pardubicím

U19: První příprava proti PardubicímHráči staršího dorostu U19 započali minulý týden svoji přípravu. Tým kouče Kamila Průši byl rozdělen na dvě jedenáctky a v sobotu 7.ledna sehrál dvojutkání proti Pardubicím. Trenér nám podal i detailní informace o programu přípravy.

 

FK Pardubice U19 - FC Vysočina Jihlava U19  3:2 (1:1)
Góly: 40., 50., 67. -  7. Svoboda, 71. Řezáč
Sestava: Jágrik – Matulka, Pavlík, Mikuška, Dujmović – Bojo – Křivánek, Smejkal, Průša, Řezáč – Svoboda

FK Pardubice U19 - FC Vysočina Jihlava U19  0:1 (0:0)
Góly: 59. Lorenc
Sestava: Lancman – Vašíček, Krejčí, Pejřimovský, Bence – Pavlas, Karmazín – Křivánek, Časta (75. Pavlík), Kafoněk – Lorenc

Jak vypadá detailní plán přípravy?
"Zimní přípravné období nám začalo v úterý 3.1.2017 a bude trvat do 24.2.2017. Během tohoto období se budeme připravovat v domácích podmínkách, kdy se budou střídat tréninky na umělé trávě Na Stoupách a v posilovně v prostorách hlavního stadionu. Ve čtvrtek 19.1.2017 odjedeme na herní soustředění do Senice. Během tohoto soustředění odehrajeme přípravná utkání v Nitře, s domácí Senicí a při návratu v neděli 22.1.2017 s Trnavou. Celkem v zimním přípravném období sehrajeme 10 zápasů. První mistrovské utkání nás čeká 25.2.2017 v Brně."

Kolik hráčů máte k dispozici? 
"V přípravě je 25 hráčů a 3 brankáři. Po soustředění na Slovensku respektive koncem ledna kádr zredukujeme pravděpodobně na sedmnáct hráčů a tři brankáře. Úvod přípravy pro nemoc nestihli Konrád, Polcar, Vrzal, Křišťál a Urbánek. Zraněn je stále Šteffl. Na měsíční zkoušce je u nás ze Sparty Brno stoper Krejčí. Na čtrnáctidenní zkoušce zde máme hráče z Bosny Petara Bojo. V kádru již není Malár, který se rozhodl vrátit do svého mateřského klubu, odkud nejspíše zamíří do Znojma."

Jaký bude charakter přípravy?
"V přípravném období budeme hodně pracovat na síle. Dále se zaměříme na herní kombinace. Víme, že se musíme zlepšit v osobních soubojích, v kombinační hře pod tlakem a v celkové hře směrem dozadu. V jarní části soutěže nesmíme dostávat tolik branek, kolik jsme jich dostávali na podzim. Proto jsme zvolili celkem dost přípravných zápasů, kde se mohou všichni hráči ukázat a říct si svými výkony o zabudování do základní sestavy, kterou bychom chtěli v jarní části více ustálit."

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu