31.01.2017, Miroslav Fuks

Vysočina ve středu změří síly s Táborskem

Vysočina ve středu změří síly s TáborskemČtvrtým druholigovým týmem, s nímž fotbalisté FC Vysočina změří síly v rámci zimního přípravného bloku, je FC MAS Táborsko. Duel proti 12. celku Fortuna národní ligy je na programu ve středu 1. února od 13:30 hodin na umělé trávě v jihlavském areálu Na Stoupách.

 

Aktuální zimní bilance FC Vysočina proti druholigovým týmům rozhodně nepředstavuj lichotivou vizitky. Prvoligový celek kouče Michala Bílka v minulém týdnu shodně 2:3 podlehl Vlašimi a Českým Budějovicím, navíc zkraje přípravy remizoval 3:3 se Znojmem. Potvrdí Vysočina roli favorita alespoň ve středu? Lze konstatovat, že se na promrzlé umělé trávě stírají rozdíly mezi fotbalovými týmy? Jde na umělce skutečně o „jiný sport“? „Je jasné, že ani v přípravných duelech nikdo nechce prohrát. Výsledky v posledních zápasech nás rozhodně nepotěšily a hráčům jsme naše výhrady jasně sdělili. Fotbal na umělé a přírodní trávě má své odlišnosti a specifika, přesto si myslíme, že jsme uplynulé zápasy měli zvládnout výsledkově o něco lépe. Do utkání proti Táborsku musíme nastoupit mnohem více koncentrovaní a musíme chtít vyhrát více, než soupeř,“ zdůraznil asistent trenéra Jan Kameník.

Přetrvávajícím tématem jihlavské zimní přípravy je výrazná marodka. Můžete pro duel proti Táborsku využít více hráčů? Sáhnete opět i do kádru juniorky? „Situace se nelepší a stále platí, že máme do hry připraveno málo hráčů. Na marodce zůstávají Mišůn, Štěpánek, Vitásek, Duba a Tlustý. U Rosy čekáme na verdikt vyšetření a s ohledem na lehčí zranění nenastoupí ani Kryštůfek a Hronek. Alespoň jsme rádi, že už bude k dispozici Vaculík. Proto opět saháme do kádru juniorky a hodláme využít obránce Filipa Vedrala a Dominika Pedra a též záložníky Vojtěcha Hrona a Patrika Demetera,“ informoval Kameník.

Táborsko, v jehož dresu na podzim hostoval jihlavský krajní záložník Jakub Fulnek, ve středu nastoupí do čtvrtého zimního přípravného utkání proti účastníkovi ePojisteni.cz ligy. Dosud zvítězilo 2:0 nad Příbramí, podlehlo 0:2 Hradci Králové a ze zápasu proti Bohemians odešlo poraženo těsně 2:3. Doplňme, že Vysočina s Táborskem v loňském roce sehrála hned dva přípravné zápasy. Před rokem v rámci Tipsport ligy remizovala 1:1 (branky: 66. Nešický – 51. Vaculík) a v červnu Jihlava vyhrála 3:0 (góly: 25. Zoubele, 76. Dvořák, 82. Vaculík).

Doplňujeme, že středeční přípravný duel můžete sledovat živě díky streamu na Youtube.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu