22.06.2000, Redakce

Rok 2000 - rok postupů!

Fotbalový ročník 1999/2000 skončil a my můžeme v klidu bilancovat. Maximalistické odhady hovořili před startem jarní části o postupu čtyř celků FC PSJ. Nakonec se nepodařil pouze postup dorostenců, kteří měli na dosah návrat do celostatní ligy. V závěru se však museli sklonit před Synotem Uherské Hradiště, který k postupu výše udělal opravdu maximum... Druhé místo svěřenců Tomáše Jansy však rozhodně není zklamáním a předvedená hra mužstva a celé řady jednotlivců (Vaculík, Vojtíšek, Malínek, Vácha, Maňhal, Mazač...) je opravdovým příslibem do budoucnosti. Mladší dorostenci v paralelní soutěži obsadili 5. příčku. Záloha dorostu postupové ambice nenaplnila a skončila v I. třídě na 3. místě tabulky.

 
V žákovské kategorii je nesporným úspěchem šesté místo starších žáků trenéra Novického mezi nejlepšími celky Moravy a Slezska. Ve stejné soutěži mladších žáků skončili jihlavští poslední - osmí. Velice důležitý pro další rozvoj mládežnické kopané v Jihlavě je postup žákovských záloh z I. třídy do župního přeboru. Potěšitelná je i druhá příčka "béčka" mladších žáků.

Již loni očekávaný postup se letos konečně podařil záloze dospělých pod vedením osvědčeného kouče Jiřího Novotného. Mužstvo, které tvořili mladíci hojně doplňovaní hráči "áčka" s velkou převahou postoupilo do I.A třídy. Zde by v příštím roce Jihlava nechtěla hrát druhé housle a chtěla by se pokusit o další postup tentokráte do župního přeboru, který by jihlavským juniorům zaručil možnost dalšího výkonnostního růstu. O postupu prvního mužstva dospělých se snad není třeba zmiňovat ...

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu