12.06.2017, Petr Chudoba

U19: Nešťastná prohra po penaltě v nastaveném čase v Karviné

U19: Nešťastná prohra po penaltě v nastaveném čase v KarvinéHráči staršího dorostu U19 sehráli poslední utkání v letošní sezóně na hřišti Karviné. Od začátku to byl boj proti větrným mlýnům, a i když naši kluci bojovali s vypětím všech sil, naději na baráž sebral nařízený pokutový kop v 92. minutě. O tomto momentu si může každý udělat vlastní názor v přiloženém videu. Bohužel, prohra 2:1 po penaltě v poslední minutě a zároveň výhra Opavy znamená sestup!

 
KarvináKarviná
33.kolo, sobota 10.6.2017, 13:00
2:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 33. Macko, 90. Formela (pen.) - 22. Svoboda
ŽK: 65. Egri - 29. Konrád, 61. Vrzal, 84. Bojo
ČK: 91. Vrzal
Diváci: 100
FC Vysočina: Konrád – Matulka, Křišťál, Mikuška, Dujmović – Vrzal (88. Průša), Urbánek – Fikar (86. Karmazín), Svatík, Řezáč (75. Bojo), Svoboda (70. Smejkal).
 

Komentář

„Chtěl bych říci, že jsem si nechal hodnocení utkání schválně s dvoudenním odstupem. I tento časový úsek mi však nedovoluje hodnocení s čistou hlavou a bez pocitu neskutečné křivdy. Samozřejmě jsme si uvědomovali, že nás čeká v Karviné horká půda. Nicméně jsme doufali v to, že nás nikdo „nezavraždí.“ Od prvního mávnutí asistenta rozhodčího pana Dušana Možíše jsme však byli ubezpečeni, že jen s vypětím všech sil a s obrovskou dávkou štěstí a neumění domácích, se nám může podařit bodovat a dojít do baráže. Když jsme šli do vedení po brance Svobody, kterou musel hlavní rozhodčí pan Petr Mikula uznat, tak jsme se na sebe s asistenty podívali a řekli si, že nám všem to teprve nastane. Nemýlili jsme se. Desítky vymyšlených standardních situací a následných rohových kopů jsme však uskákali. Škoda, že jsme si nechali do poločasu vyrovnat po naší chybě. Ve druhé půli jsme statečně odolávali naprosto všemu a již jsme byli velmi velmi blízko zisku úžasnému bodu, který by měl cenu zlata. Přišla však druhá minuta nastaveného času, ve které rozhodčí Mikula zcela evidentně vzal osud utkání, respektive celé soutěže, na sebe a písknul nepochopitelnou penaltu, kterou svět nikdy neviděl. Pocit bezmoci všech našich hráčů a pochopitelně také nás, byl nepopsatelný. Vůbec nevíte, co máte dělat. Bylo mi moc smutno, když jsem viděl všechny naše hráče plakat. Oni nebrečeli kvůli sestupu nebo momentální prohře, ale kvůli tomu, že je vůbec možné zažít to, co s námi pánové Mikula a Možíš provedli. I přes silný „protivítr“, jsme byli schopni bodík uhrát. Naši hráči jsou dnes pro mě stejně vítězi. Nikdy v životě jsem nebyl na nikoho tak hrdý, jako dnes na naše kluky!!!“ řekl k utkání trenér Kamil Průša.

  • rozhodující pokutový kop v Karviné v 90. minutě po verdiktu sudího Petra Mikuly:
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu