14.07.2017, Miroslav Fuks

Duel partnerských měst: Heidenheim vs. Jihlava 1:2

Duel partnerských měst: Heidenheim vs. Jihlava 1:2Fotbalová Vysočina se loučí s Horním Rakouskem cennou výhrou nad 6. týmem uplynulého ročníku 2. Bundesligy. Německý 1. FC Heidenheim, který je partnerským městem Jihlavy, porazili 1:2 (1:1), když se krásnými střelami ze střední vzdálenosti trefili defenzivní záložníci Martin Nový a David Štěpánek.

 
HeidenheimHeidenheim
přát., pátek 14.7.2017, 16:00, Area Linz
1:2
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 23. Dovedan - 5. Nový, 76. Štěpánek
Diváci: 0
Heidenheim: Eicher - Busch, Kraus, Hajtic, Philp -Theuerkauf - Halloran, Dovedan (68. Ibrahim), Gnaase (71. Rasner), Thiel (63. Lankford) - Widemann.
FC Vysočina: Hanuš (46. Rakovan) – Tlustý (46. Štěpánek), Kryštůfek, Krejčí, Rosa (60. Mišůn) – Nový, Zoubele (67. Duba) – Záviška (46. Fulnek), Hronek (65. Daníček), Ikaunieks (60. Popović) – Rabušic (46. Dvořák).
 

Komentář

V první půli se odehrával poměrně vyrovnaný duel, v němž si však více šancí vypracovala Vysočina. Jihlava do duelu léoe vykročila a už v 5. minutě šla do šťastného vedení, když Nového střelu ze střední vzdálenosti tečoval Theuerkauf za záda bezmocného gólmana Eichera – 0:1. Německý celek se poté snažil o vyrovnání, přitom však musel čelit jihlavský brejkům. Vyrovnání se dočkal ve 23. minutě, kdy Thielovu přihrávku zužitkoval Dovedan – 1:1. Za tohoto stavu skončilo i první dějství utkání.

Vysočina do druhé půle vstoupili se čtyřmi změnami v sestavě, další změny učinil kouč Kopecký v jejím průběhu. V 53. minutě měl velkou šanci Hronek, když šel sám na gólmana, ovšem branku přestřelil. V 76. minutě strhl vedení na stranu FC Vysočina Štěpánek, který nastoupil do druhé půle na pozici defenzivního záložníka a Nový se posunul místo Tlustého na pravého beka. Prosadil se krásnou střelou z pětadvaceti metrů krásnou umístěnou střelou k pravé tyči – 1:2. Heidenheim se snažil alespoň o vyrovnání, ale jihlavská defenzíva byla pozorná.

Za doprovodu Zdeňka Tulise, předsedy dozorčí rady FC Vysočina, si utkání dvou partnerských měst nenechali ujít zleva Ing. Josef Pavlík, náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast ekonomiky a majetku, a Ing. Jaromír Kalina, náměstek primátora Statutárního města Jihlavy.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu