15.08.2017, Miroslav Fuks

Jiří Vohralík: Podporuji sport, který mám rád

Jiří Vohralík: Podporuji sport, který mám rádFotbalový klub, to nejsou jen profesionální fotbalisté, trenéři, mládežničtí hráči či zaměstnanci klubu, ale i sponzoři, kteří se nemalou měrou podílejí na fungování a ekonomickém zabezpečení klubu. V rámci tradičního bližšího představení reklamních partnerů FC Vysočina naše volba padla na zavedenou jihlavskou inženýrsko - architektonickou kancelář Ing. arch. Jiřího Vohralíka, která náleží mezi partnery během celého působení v nejvyšší soutěži.

 

Jak dlouho Vaše společnost podporuje FC Vysočina?
Na chod klubu přispívám od návratu FC Vysočina do nejvyšší soutěže. Společně tedy vstupujeme už do šesté sezóny.

Co je pro Vás motivem k podpoře fotbalu, potažmo FC Vysočina?
Podporuji sport, který mám rád, ve městě, které mám rád.

Hrál jste nebo stále ještě hrajete fotbal aktivně? Jaký je vlastně Váš vztah k nejpopulárnějšímu světovému sportu?
Fotbal byl můj první sport, o který jsem se pokoušel, sotva jsem začal chodit. Celé dětství jsem každou volnou chviličku kopal do míče na škvárovém hřišti na Skalce v Jihlavě. Na základce i na gymnáziu představoval fotbal hlavní náš pohyb. No a po vysoké škole a založení rodiny je amatérská malá kopaná každotýdenním potěšením stárnoucího podnikatele. Chytám za 1.FC Strejkové 3. ligu, pak hraji za veterány a každé pondělí už 40 let chodíme čutat se starou partou kamarádů.

Navštěvujete zápasy FC Vysočina pravidelně? Byl jste i na některém venkovním ligovém zápase?
Vzhledem k nabitému diáři jsem rád, když stihnu alespoň několik domácích zápasů. Ale až pojede FC Vysočina na svůj první zápas do pohárové Evropy, tak si určitě čas najdu!

Jdete do ochozů stadiónů při zápasech reprezentace nebo českých klubů v evropských pohárech?
Viděl jsem naživo několik zápasů České reprezentace v letech 2004 - 2006. Samozřejmě, že televizní přenos si nedám ujít žádný, jako každý správný chlap. Miluji zápasy Ligy mistrů, nejvíc, když hraje některý z českých zástupců. Pohříchu však to není příliš často.

Sledujete i výsledky dalších týmů FC Vysočina?
Vím, že má FC Vysočina juniorku, dorost i mládežnické týmy, někteří mí spoluhráči z malé kopané prošli touto cestou. Přeji jim vytrvalost a hodně sportovních úspěchů.

Jak hodnotíte dosavadní účinkování FC Vysočina v tomto ročníku?
Zatím je to rozpačité, nevstřelili jsme ještě ani jeden gól. To snad padne s Plzní. Vypadá to opět na nelehký boj o záchranu.

Který zápas se Vám nejvíce líbil a který Vás naopak nejvíce rozladil?
Hezká byla jarní výhra doma nad Spartou, v tomto ročníku jsme hráli doma zatím jen se Slováckem 0:0 a to nebyl moc povedený zápas.

Kteří hráči současného týmu náleží mezi Vaše oblíbence?
Mám rád brankáře Jana Hanuše, protože sám v malé kopané chytám a Honza je bojovník, což je na fotbale nejdůležitější. Z hráčů v poli se mi líbí Michael Rabušic, u něhož doufám, že se střelecky brzy chytne.

Jakého bývalého hráče FC Vysočina byste v jihlavském kádru rád znovu viděl?
Líbil se mi Theodor Gebre Selassie, bylo to, tuším, někdy v ročníku 2006/07, kdy v Jihlavě kopal. Obdivoval jsem jeho rychlé průniky po křídle, kterými se prezentuje i v reprezentaci.

Jaký tipujete výsledek nadcházejícího domácího duelu?
S Plzní to bude těžké, má výborně našlápnuto, ale určitě dáme alespoň jeden gól. Kdyby se zrodil výsledek třeba 1:1, tak by to bylo moc dobré.

o kanceláři Ing. arch. Jiří Vohralík

Nabízené služby:

Nabízíme kompletní projekční a inženýrský servis včetně technického dozoru stavby a funkce supervizora úvěrujících finančních ústavů, a to pro stavební akce nejrůznějšího charakteru pro tuzemské i zahraniční investory. Roční obrat firmy je 15 mil. Kč za rok 2016.

Pro firmy a města:

  • Projektujeme studie, všechny stupně stavební projekce, interiéry, vizualizace, technologické celky a vybavení
  • Zajišťujeme organizaci tendrů nadzhotovitele, cenová jednání, formulaci smluvních vztahů.
  • Zajišťujeme dotace a státní příspěvky včetně fondů evropské unie
  • Provádíme technický dozor stavby, měření, funkční zkoušky, zkušební provozy
  • Dodáváme foto a video dokumentaci z průběhu stavby

Máme široké zkušenosti z dlouholeté práce pro cizí i domácí investory z široké škály výstavby průmyslových, bytových a občanských staveb a objektů i celých areálů

www.jvohralik.cz

Jedna z řady významných referencí projekční kanceláře Ing. arch. Jiřího Vohralíka - logistický areál GLS v Jihlavě.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu