14.08.2017, Petr Chudoba

U17: Dorostenci si na úvod hladce poradili s Karvinou

U17: Dorostenci si na úvod hladce poradili s KarvinouV úvodním kole přivítali dorostenci kategorie U17 na domácím hřišti Karvinou a od začátku bylo jasné, kdo byl pánem na hřišti. Rozhodnuto bylo prakticky už po 23 minutách, když Jihlava vedla 4:0 a celkem zvítězila 6:0.

 
FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, sobota 12.8.2017, 14:15
6:0
(4:0)
Karviná BKarviná B
 

Góly: 5., 18. Čermák, 15., 76. Lukáš Trnka, 23. Samek, 78. Pojezný
Diváci: 50
FC Vysočina: Doležal – Fila (52. Havel), Trinh, Nehyba, Novák (56. Vošmera) – Samek (66. Pojezný) – Lukáš Trnka, Šrámek (41. Růžička), Ritter, Michal Trnka (60. Vácha) – Čermák
 

Komentář

"Díky nově vzniklé kategorii U18 šli někteří hráči za tento tým a byli pošetření. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když se prosadila nová akvizice Šimon Čermák, který krásným lobem překonal vyběhlého brankáře. Poté jsme během osmi minut vstřelili tři góly a bylo po zápase. Kluci zpohodlněli a bylo to znát na naší hře. Docházelo k nepřesnostem a po ztrátě míče jsme spoléhali na obranu. S výsledkem jsem spokojený, ale pokud v dalších zápasech povedeme o více gólů, tak musíme hrát do poslední minuty aktivně a ne se uspokojit s výsledkem," okomentoval utkání trenér Libor Smejkal.



 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu