25.09.2017, Petr Chudoba

U19: Devátá výhra v řadě v podání staršího dorostu

U19: Devátá výhra v řadě v podání staršího dorostuStarší dorostenci přivítali na domácím hřišti Slovácko. Od začátku zápasu byla Vysočina lepším týmem, když už v 10. minutě vedla 2:0 díky brankám Lorence. V druhém poločase ale nepodali svěřenci trenéra Průši dobrý výkon a až do konce se strachovali o výsledek. Výhru 3:1 nakonec pojistil v 89. minutě Malata.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, pátek 22.9.2017, 13:00
3:1
(2:0)
Slovácko BSlovácko B
 

Góly: 4. Lorenc (pen.), 9. Lorenc, 89. Malata – 86. Kafka
Diváci: 70
FC Vysočina: Duba – Svoboda T., Trojánek, Křišťál (75. Svoboda A.), Řezáč – Urbánek, Pavlas – Havlín (45. Crha), Šrámek (64. Lát), Lokvenc (55. Malata) – Lorenc (79. Šteffl).
 

Komentář

„Zápas se mi nehodnotí vůbec lehce. Během prvních deseti minut jsme dali dvě branky a následně jsme si vytvořili další tři stoprocentní šance. Vše tedy nasvědčovalo tomu, že utkání zvládneme. Hráči si však asi mysleli, že Slovácko hru zabalí a že se nebude snažit o zdramatizování výsledku. Celou druhou půli jsme tak odflákli, že je až s podivem, že jsme inkasovali až čtyři minuty před koncem. Takovýto přístup k zápasu se nám již nesmí opakovat. Místo abychom měli radost z deváté výhry v řadě, tak jsme spíše naštvaní. Takto se určitě nechceme prezentovat. Musíme hýřit aktivitou, musí z nás čišet chuť dát co nejvíce branek a ne se ukolébat něčím, co nám stačí na to, abychom vyhráli. Toto by se nám do budoucna určitě vymstilo!“ zhodnotil zápas trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu