16.10.2017, Petr Chudoba

U17: Další výhra mladších dorostenců, tentokrát v Opavě 0:5!

U17: Další výhra mladších dorostenců, tentokrát v Opavě 0:5!Mladší dorostenci sehráli utkání proti Opavě. Od začátku zápasu soupeře jasně přehrávali a po brankách Trnky, Malaty, Růžičky a Šrámka vedli už v 17. minutě 0:4! Zápas tím byl prakticky rozhodnutý a už se pouze dohrával. Poslední branku přidal ve druhém poločase Novák a tak Vysočina vyhrála 0:5!

 
Opava BOpava B
12.kolo, neděle 15.10.2017, 14:15
0:5
(0:4)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 5. Trnka, 8. Malata, 13. Růžička, 17. Šrámek, 71. Novák
Diváci: 27
FC Vysočina: Doležal (65. Prchal) – Marek Malata (50. Havel), Nováček, Trinh, Novák – Lukáš Trnka, Šrámek (55. Pojezný) – Růžička, Ritter, Vošmera (45. Michal Trnka) – Mirek Malata
 

Komentář

"Do vedení se mohli dostat hned ve druhé minutě paradoxně domácí, ale na poslední chvíli nás podržel skvělým zákrokem brankář Doležal. O tři minuty později se dostal k odraženému míči Lukáš Trnka, který levačkou překonal brankáře. Poté vyslal Lukáš Trnka do úniku Vošmeru, který přichystal míč pod sebe Mirkovi Malatovi a ten bez problému poslal míč do brány. O chvíli později se dostal do šance Schwarz, ale opět se vyznamenal Doležal. Během čtyř minut se prosadil Růžička s Šrámkem a bylo po zápase. V prvním poločase jsme byli lepší ve všech směrech. Ve druhém poločase jsme polevili a naše tempo šlo mírně dolu. Ale i tak, jsme zaslouženě vysoko vyhráli." okomentoval utkání trenér Smejkal.


 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu