06.11.2017, Petr Chudoba

U19: První klopýtnutí a konec vítězné série

U19: První klopýtnutí a konec vítězné sérieStarší dorostenci sehráli domácí utkání s Brnem. Zápas se nesl ve světle mnoha neproměněných šancí Vysočiny a protože Brno dokázalo své šance využít, znamenalo to pro naše dorostence první porážku v sezóně a konec šňůry čtrnácti výher v řadě.

 
FC VysočinaFC Vysočina
15.kolo, sobota 4.11.2017, 11:00
1:4
(0:1)
Brno BBrno B
 

Góly: 64. Řezáč (p.k.) – 33. Žalud, 51. Sedlák, 53. Procházka, 71. vlastní
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba – Svoboda T. (76. Havlín), Křišťál, Mikuška, Řezáč – Pejřimovský (64. Pavlas), Urbánek – Křivánek (64. Trojánek), Šteffl (76. Šrámek), Matulka – Lorenc (45. Malata Mir.)
 

Komentář

„Dnešní zápas se nám herně nevyvedl. Brno hrálo rychlý a agresivní fotbal, s kterým jsme se v této soutěži ještě nesetkali. Nepříjemná těsná a důrazná hra nám dělala obrovské potíže. Navíc jsme si nepohlídali jeden ze dvou rohových kopů hostí a nechali si dát lacinou branku. Naše šance spálil Matulka, Šteffl a Křišťál. Ani hlasitější domluva v kabině nám nepomohla. Pokračovali jsme v pomalém tempu z první půle a ani na důrazu jsme nepřidali. Navíc jsme hned po šesti minutách druhé půle udělali individuální chybu v rozehrávce, kterou Brno potrestalo a navýšilo své vedení. Hned dvě minuty na to jsme inkasovali po třetí a bylo po zápase. Co naplat, že se nám podařilo z pokutového kopu Řezáče snížit, když jsme další šance nevyužili. Hlavička Křivánka z malého vápna mířila nad břevno. Střídající Malata neproměnil svůj samostatný únik a tutovka Řezáče skončila na tyči. Následně jsme hru otevřeli, přešli na tři obránce a pokusili se ještě přidat kontaktní gól. Po jednom z brejků a centru z křídelního prostoru jsme si dali vlastní gól a dokonali tak náš neúspěšný zápas, kterým skončila naše dlouhá série bez prohry. Brno vyhrálo naprosto zaslouženě. Přesně takovou hru s nasazením, úsilím, důrazem a drzostí bych si představoval od našich hráčů. K tomu přidalo opravdu kvalitní rychlý kombinační fotbal, díky čemuž může slavit tříbodový zisk. My si vše musíme vyhodnotit a říci si na rovinu, kde a v čem jsme propadli. Nesmíme se však nijak trápit a mít celý týden hlavy dole. Prohrálo se, rozebereme to, poučíme se z chyb a do následujícího utkání již zase musíme jít s čistou hlavou, s patřičným sebevědomím a odhodláním nastartovat další vítěznou sérii!“ řekl k utkání trenér Kamil Průša.

Fotogalerie

         
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu