17.11.2017, Miroslav Fuks

Zoubele: Je důležité, že jsme se po rychlé brance nepoložili

Zoubele: Je důležité, že jsme se po rychlé brance nepoložiliLukáš Zoubele musel v 11. kole proti Bohemians už v poločasové přestávce pro zranění střídat, o dvě kola později na posledních deset minut pomohl k výhře nad Libercem a nyní se na Letné vrátil do základní sestavy FC Vysočina a odehrál. Jak se v utkání proti Spartě herně cítil?

 

Docela slušně. A to přesto, že jsem skoro měsíc nehrál celý zápas a na letenském stadiónu byl náročný terén. Těší mne, že jsme se s tímto těžkým zápasem jako tým popasovali dobře. Můžeme z Prahy odjet sice bez bodu, ale se vztyčenou hlavou.

Jak moc s vaší taktikou zamávala brzy inkasovaná branka?
Bylo to hodně nepříjemné. Naše představa vstupu do utkání byla určitě jiná. Je důležité, že jsme se poté nepoložili a že jsme až do konce utkání bojovali o remízu.

Nakolik tě mrzí úvod druhé půle, kdy tvá hlavička byla velmi blízko vyrovnání?
Zprava přišel dobrý centr, ani nevím od koho, naběhl jsem si na něj a míč jsem trefil celkem slušně. Jenže Dúbravka mi střelu k naší velké škodě chytil. Chvilku poté jsem se dostal k dalšímu hlavičkovému zakončení, ale tato pozice už byla výrazně složitější. Už ji nešlo moc umístit.

Sparta se až do konce strachovala o výhru. Cítili jste to na hřišti stejně?
Poté, co se Sparta ujala rychlého vedení, tak asi měla představu, že odehraje klidnější a jasnější utkání. V závěru, kdy jsme až do konce bojovali o bod, nešlo přeslechnout pískot publika. Musím zopakovat, že je velká škoda, že šance Davise nebo mé zůstaly neproměněny.

Před vámi je nesmírně důležitý zápas proti Brnu, v němž ty budeš mít obzvlášť velkou motivaci...
Bod ze Sparty by byl jistě skvělej, ale my už po jeho skončení musíme začít myslet na nadcházející bitvu proti Brnu. To bude hodně klíčový duel, pokud si chceme zajistit relativně klidné přezimování. Musíme z něj vydolovat tři body. Pro mne půjde o speciální duel, neboť jsem do Jihlavy přestoupil právě ze Zbrojovky. Udělám vše pro to, abychom v pátek uspěli.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu